--> Волянюка хочуть виключити з УКРОПу «заднім числом», - журналіст | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волянюка хочуть виключити з УКРОПу «заднім числом», - журналіст

11
17
Волянюка хочуть виключити з УКРОПу «заднім числом», - журналіст
Екс-прес-секретаря громадського формування «Варта порядку», голову громадської ради при Волинській ОДА Олександра Волянюка, який був на «Форумі переможців» у Росії, хочуть виключити з УКРОПу.

Про це у блозі пише директор інформаційного агентства ВолиньPost Юрій Сковорода.

Нагадаємо, голова Волинської обласної організації ветеранів України Олександр Булавін, член виконавчого комітету Луцька, голова правління ОСББ на вул. Карпенка-Карого, 9 Валерій Корпач, голова організації «Російський культурний центр» Ольга Саган, голова організації «Авіалюбителів» Ілля Сметанін, екс-прес-секретар громадського формування «Варта порядку», голова громадської ради при Волинській ОДА Олександр Волянюк побували на «Форумі переможців», який відбувся 25 квітня у російському місті Брянськ.

«Користуючись партійними зв’язками, структурами, приукропівськими організаціями хлопець планував будувати собі світле політичне майбутнє. Але після прикрого випадку, коли Сашу зупинили в нетверезому стані за кермом, його так звана стрімка кар'єра пішла вниз (до прикладу позбувся посади керівника прес-служби приватної армії Ігоря Палиці «Варти Порядку)», - написав Юрій Сковорода.

Нагадаємо, 19 лютого 2017 року у Луцьку напідпитку за кермом затримали голову Громадської ради при Волинській облдержадміністрації Олександра Волянюка.

«За інформацією, яка є в моєму розпорядженні, керівництво партії всіляко намагатиметься відмежуватись від свого партійця. Його планують виключити з партії, як кажуть по простому в народі «заднім числом». Але це не допоможе. І політичної відповідальності за ганебні дії свого вихованця УКРОПу не уникнути», - йдеться у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
укропчик "гниє" з середини...проект коломойського чергова мильна булька..
Відповісти
Волянюк надав пояснення? не сиджу в соцмережах.
Відповісти
В Укропі багато патріотичних людей, а як це чудо туди втрапило.?
Відповісти
Так дикорослі на таких і тримаються! Там половина бувших або симпатизуючих регіонам або різні перебіжчики типу Дубняка і таких там купа-мала!
Відповісти
А чого заднім?
Відповісти
у них все через те місце.
Відповісти
"Мальчик хочет в Тамбов"...А що,в Женеву не взяли?Там би безсмертний полк з ідіотами організував би.
Відповісти
Вимазав він ваш Укроп гам ном з ніг до голови під балалайку Сметаніна і стогін корови Саганихи
Відповісти
просто вражає, як деякі партії в Україні ухитряються збирати до себе всяку нечисть
Відповісти
свабода перша)
після вас чесно кажучи доводиться підбирати крихти)
Відповісти
Що ж, УКРОП тепер "відмазується" : "То він такий, а ми ж - не такі, ми - білі й пухнасті!"... Ну-ну... Хіба тільки той, хто не хоче знати- не знає, чим насправді є це мафіозне угрупування, котре, принаймні на Волині, очолює всі корупційні схеми. А тут - така прикрість - як непмтріотично втйшло... Не хвилюйтесь - не вперше і не востаннє. Це просто така ваша сутність, і її не приховаєш. Гниль.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні