Біля кафе у Луцьку чоловік зібрав «урожай» коноплі

1
4
Біля кафе у Луцьку чоловік зібрав «урожай» коноплі
У Луцьку біля кафе "Околиця" росли кущі коноплі. Чоловік зібрав "урожай та зберігав вдома. Нині його засудили до 1 року позбавлення волі умовно.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду від 25 квітня, - пишуть ІА Волинські новини.

Виявилось, в жовтні 2017 року, перебуваючи поблизу кафе «Околиця», що на вулиці Рівненській у Луцьку, обвинувачений знайшов коноплю. Він зірвав листя рослини та заніс додому.

Частину зберігав без мети збуту для власного вживання у прозорому поліетиленовому пакеті за місцем проживання, решту - подрібнив, висушив та в подальшому зберігав без мети збуту за місцем свого проживання, а також мав при собі, коли його "застукали" поліцейські.

16 грудня 2017 року поліцейські провели огляд у помешкані обвинуваченого і знайшли три паперових згортки та безбарвний прозорий поліетиленовий пакет із наркотиком.

Ще частину наркотику знайшли згодом у чоловіка в шкарпетці.

Занальга маса вилученої коноплі становила 19,34 г.

Обвинувачений повністю визнав свою вину та не оспорював фактичних обставин злочину.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді позбавлення волі на 1 рік 6 місяців, однак на підставі ст.ст. 75, 76 КК України звільнити звільнив від призначеного покарання, якщо він протягом 1 року не вчинить нового злочину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Блін, чого я її там не бачив??
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні