Це п'ята колона, - в соцмережах сварять лучан, які поїхали на російський «шабаш»

7
4
Це п'ята колона, - в соцмережах сварять лучан, які поїхали на російський «шабаш»
Лучани обурилися присутністю луцьких активістів і чиновників на "Форумі переможців" у Брянську.

Суперечка розгорілася у соцмережі Фейсбук.

Нагадаємо, голова Волинської обласної організації ветеранів України Олександр Булавін, член виконавчого комітету Луцька, голова правління ОСББ на вул. Карпенка-Карого, 9 Валерій Корпач, голова організації «Російський культурний центр» Ольга Саган, голова організації «Авіалюбителів» Ілля Сметанін, екс-прес-секретар громадського формування «Варта порядку», голова громадської ради при Волинській ОДА Олександр Волянюк побували на «Форумі переможців», який відбувся 25 квітня у російському місті Брянськ.

Yaroslava Bondar: Сподіваюсь, Волянюк вже звільнений? Чи й далі отримуватиме зарплату з податків, що я плачу?!

Algis Grabauskas: І в цей же час загинув на Донбасі наш захисник з Нововолинська... Злість і сором - це все, що я відчуваю.

Олександр Левчук: СБУ спить чи вже запланували їх допити?

Сергій Шараєвський: Таваріщь Ольга Саган і ціла делегація з Луцька представила Україну в Мордорі (тобто, в Брянску). Також дала інтерв’ю для їхнього радейка. Жалілася, що тяжко жити без георгіївської стрічки і терпіти розгул націоналізму. А ще обмовилася, про свій маленький партизанський загін. Нижче подаю деякі цитати. Нагадую: йшов 4-й рік війни з Росією.

Оксана Петрук: Гидота. Треба писати заяву

Elena Lipeykina: Таких "таварисчей" и "таваришок", "матерей двоих детей" в Прибалтиці, наприклад, - хоч греблю гати. Ця "п'ята колона" на Волині - нормальне явище. Крихти якісь. Бачили б Ви, сікоко їх на сході України та на Чернігівщині! Так що - дякуйте Богові за окремі екземпляри

Світлана Мотозюк: "... к сожалению, делается Украина для украинцев". К сожалению, Карл!

Oksana Semenyuk: "справжні патріоти" України
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не сварити треба,а мочити в "сортирах"!
Відповісти
Проламайте їм бошкі!!!!
Відповісти
Член виконкому сепар.Це жесть.
Відповісти
Якби в часи комінізму вони отако поііхалиб в Америку і поливалиб брудом союз,то по поверненні іім би "засвітили" 25 років таборів "гулагу" за антидержавну діяльність!
Відповісти
Корпач, як старий чекіст, намагався заховатись за чужими спинами. До речі, а чому його виперли із СБУ? Певно за антиукраїнську діяльність?!
Відповісти
присвоїти всім почесне звання "МЕРЗОТА ВОЛИНІ"
Відповісти
Укропчики, а ви вляпались....Срамотааа.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні