«Лише листівки надрукували», - Моклиця про сортування сміття у Луцьку

1
-1
«Лише листівки надрукували», - Моклиця про сортування сміття у Луцьку
Представники громадської організації "Волинський центр розвитку урядування" вважають, що влада не підготувала жителів Луцька до сортування сміття.

Про це стало відомо у четвер, 10 травня, під час круглого столу «Волинського ЦРУ» на тему «Чи впорається влада міста Луцька зі сміттєвим викликом».

Зокрема, представник Центру розвитку урядування Юрій Моклиця каже, що лучан не підготували до процесу сортування сміття.

«Вже з 1 січня у 2018 році ввійшла в дію норма закону, яка забороняє захоронювати невідсортоване сміття. Попри це, з нового року у Луцьку ми не бачимо ніякого сортування сміття. Не було прийнято жодних нормативних документів, які б супроводжувалися діалогом влади і лучан», - вважає Юрій Моклиця.

Він додає, що «єдине, що зробила влада Луцька – надрукувала листівки про введення роздільного збору сміття у Луцьку», тиражем у 60 тисяч та «розкинула його по місту». Юрій Моклиця вважає це піар-проектом.

«Влада прийняла рішення про заборону прийому невідсортованого сміття на Брищенський полігон. З 1 червня ця заборона починає діяти, але сміття досі не сортують. Як з цим бути?» - дивується експерт «Волинського ЦРУ».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і досить, бабло на листівках відмили, от і все...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні