Неприпустимо їздити до пропагандистів у Росію, - Данильчук про лучан на «Форумі переможців»

6
-15
Неприпустимо їздити до пропагандистів у Росію, - Данильчук про лучан на «Форумі переможців»
Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук заявив, що на антиукраїнську діяльність лучан на «Форумі переможців» мають відреагувати спецслужби.

Про це він розповів у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

«У них, мабуть, проросійські та просовєтські переконання. Це однозначно має засуджуватись, тим паче у Луцьку, на Волині. Ми патріотичний регіон. Сотні наших побратимів загинули на Майдані, на війні. Коли у нас триває війна з Росією, їхати туди, ще й брати участь у пропагандистських заходах неприпустимо», - наголосив Павло Данильчук.

За його словами, на такі дії лучан повинна бути реакція не лише відповідних спецслужб, але й суспільства.

«Вони організовують ці поїздки, а їх метою є показувати негативний імідж України, що тут діють якісь фашисти. Якщо ж реакції не буде, ініціюватимемо певні звернення від депутатів», - додав Данильчук.

Нагадаємо, голова організації «Російський культурний центр» Ольга Саган, голова організації «Авіалюбителів» Ілля Сметанін, екс-прес-секретар громадського формування «Варта порядку», голова громадської ради при голові Волинської ОДА Олександр Волянюк побували на «Форумі переможців», який відбувся 25 квітня у російському місті Брянськ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ці люди не порушили жодного закону України))
а от на місці Пашечки варто вже пакувати валізи і десь тікати, тікай, Пашо, тікай))
Відповісти
Напевно не встигне спакуватись, його спадкують раніше.
Відповісти
Ви краще скажіть як ці атавісти за 4 роки так збагатились, чому пересічний українець мусить щоб вижити у Україні їздити на заробітки ? А ця падаль тільки кричить ,а такі гроші має
Відповісти
робота цих крикунів, особливо на майданах - досить високо оплачується, особливо - кили потрібно яку-небудь революцію замутити.
Відповісти
в 1917 році теж крикуни революцію замутили,і завалили Російську імперію,дивися і знову завалять тільки путінську імперію
Відповісти
нічого подібного. над 1917 роком працювали фахівці вищого гатунку. а це просто смердючий ширпотреб)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні