«Безпринципна мерзота», - Дяченко про лучан на російському «шабаші»

16
-6
«Безпринципна мерзота», - Дяченко про лучан на російському «шабаші»
«Азовець» Андрій Дяченко вважає неприпустимим їздити на будь-які заходи до країни-агресора, тим паче на такі, як «Форум переможців» у Брянську.

Про це він розповів у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, голова організації «Російський культурний центр» Ольга Саган, голова організації «Авіалюбителів» Ілля Сметанін, екс-прес-секретар громадського формування «Варта порядку», голова громадської ради при голові Волинської ОДА Олександр Волянюк, член виконавчого комітету Луцька, голова правління ОСББ на вул. Карпенка-Карого, 9 Валерій Корпач, а також голова Волинської обласної організації ветеранів України Олександр Булавін побували на «Форумі переможців», який відбувся 25 квітня у російському місті Брянськ.

«Будь-яка нормальна людина з 2014 року не поїде на будь-які заходи до Росії. Другий цікавий момент – вочевидь, ці люди поїхали туди не за свої гроші. Абсурдно думати, що товариство, яке там зібралося, скидалося своїми «кровно заробленими», - зауважив Андрій Дяченко.
За його словами, цей факт мав би викликати питання у працівників СБУ.

«Вражає цинізм деяких персон, які були там присутні. Зокрема, пан Волянюк ходив на заходи, присвячені пам’яті Небесної сотні та інші. На публіку ця людина виставляє себе патріотом, а тепер бачимо, що він їздив у Брянськ. Це говорить про те, що люди, які там зібралися – безпринципна мерзота, у якої немає ніяких понять», - наголосив атовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановний!
Де Ваша робота?
Позбивати всі комуністичні символи це ого го яка праця!.. і то на словах...
Їздити в РФ не треба звичайно, треба їхати батрачити людям в польщу, бо тут або бурштин і контрабанда, або 5 000 ЗП і пенсія 1 600.
Ваші ідеї мають давати людям якийсь результат, а по факту - з 2014 усе тільки гірше, і не треба писати що все через РФ, так як стільки скільки пиляють на АТО і тепер на ООС - не пиляють ніде!
Позбивайте ще усі польські символи, щоб і ЄС закрили для українців і тоді уже заживемо на повну...
Відповісти
Це через націоналістів,я живу люмпенізованим ч..ом! Це через них,собачої будки не побудував,а вмію тільки ср....ти де живу.
Відповісти
Чувак, тобі ніхто нічого не винен. Ніякі активісти чи псевдоактивісти тобі не зобов‘язані нічим. Якщо пацан воював то має право висловити свою думку, от і все. Чі тебе хтось до согось примушує?
Відповісти
довбню, всім начхати на твою убогу думку.
йди, блокани потяг Ковель-Москва. я хочу побачити, як тобі натовчуть твою ситу пику. Львів-Москва не блокуй, бо там тебе просто розірвуть)
Відповісти
Хоча він правий,це мерзота. І я разом з ними.
Відповісти
Як вже дістали ті атавісти . З 2014 року скільки їх розвели сьогодні ,прикриваючись расєєю і ато ці чмошники тільки набивають собі кармани. блокуй рошен чому порох в Росії бізнес тримає . Чи в тебе оч ко не желізне.
Відповісти
коментатори, які скаржаться на убоге життя і самі є причиною цього життя. так як в Україні повно манкуртів, зрадників і просто осіб, позбавлених будь-яких принципів. як можна побудувати нормальну країну з людьми, які продаються на виборах, вважають країну агресора своїм другом, лукавлять і цинічно брешуть собі і своїм громадянам?
Відповісти
Скоро буде друге пришестя Бандери,втікай продажна мерзото з Украііни,бо буде вам хана!
Відповісти
По коментах читається почерк сепарського видання ВН.
Відповісти
Все вірно сказав чоловік. Ще можна зрозуміти людей, які від матеріальної скрути їдуть на заробітки в Московію, але зрозуміти г\ндонів, які їдуть за гроші на подібні шабаші ворогів не можна.
Відповісти
правильно, бо підняти лапку на заробітчан стрьомно.
Відповісти
Шо стрьомно? - Цей контингент 95% телята і проти воїнів вони ніхто.
Відповісти
ага, особливо УБДшники, які після дембеля одразу їдуть до російських заробітків. пискни щось проти них, я прийду подивитись на це.
Відповісти
пп (петро порошенко?) тут мова не про заробітчан які на стройках працюють, а про заробвтчан які фсбшні бабки відробляють.
Відповісти
І де ті захисники які так лобіювали сквер авіалюбителів . Та наволоч розказувала що бореться за історію краю, що тепер всім вилізло за яку історію воно бореться і за чиї гроші і як він фільм дістав з московстких архівів.
Відповісти
Волянюк, це ти з різних псевдонімів коментарі строчиш?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні