День Матері в ТРЦ ПортCity*

0
0
День Матері в ТРЦ ПортCity*
13 травня в ПортCity відбудеться святкування Дня Матері. На першому поверсі з 11.00 гостей ТРЦ чекатиме святковий ярмарок виробів ручної роботи, де відвідувачі матимуть змогу придбати ексклюзивні подарунки для найрідніших.

З 13.00 на першому поверсі для дітей будуть проводитись майстер-класи по виготовленню подарунків Матусям, також відбудеться дитячий показ літніх колекцій одягу та шкільної форми.



Окрім того, спеціально до Дня Мами на арені розваг GeneratorCity вхід з мамою – безкоштовний (оплачується лише на квиток на одну людину).
Спеціальні пропозиції будуть діяти також у магазинах та закладах ТРЦ, а гіпермаркет Там Там підготував цілий ряд знижок на різні групи товару від 10 до 30%.



Не забудьте привітати найважливішу людину у вашому житті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні