«Шлях до успіху»: професія творити красу*

1
5
«Шлях до успіху»: професія творити красу*
Краса не залишає байдужим нікого. Вона викликає захоплення, цікавість, повагу. Краса — це модно. А значить професія, пов’язана з творінням краси, буде затребувана завжди і всіма.

Робити людей красивими – професія дуже приємна у всіх сенсах. До того ж, це заняття дає можливість добре заробляти собі на життя і не бути прив’язаним до конкретних салонів чи перукарень.



Якщо Ви молоді і Вам потрібно швидко навчитися прибутковій майстерності, якщо Ваша професія не приносить гідного доходу, якщо Ви просто відчуваєте, що займаєтеся не своєю справою — пора замислитися, а не чи поміняти професію?

Серед успішних перукарів, масажистів, майстрів нігтьового сервісу, косметологів дуже мало людей, які здобували фах, скажімо, в інституті. Знаєте чому? Тому що уміння красиво стригти, добре масажувати, робити манікюр, чистку обличчя приходить не від протирання стільців в аудиторії, а від бажання вчитися і старанно удосконалювати отримані знання на практиці, постійно рости як фахівець.



Таким чином, найкращі місця в найпрестижніших салонах краси і спа-центрах займають не ті люди, у яких є престижний диплом, а вчорашні випускники курсів. Працівники, які намагаються зробити так, щоб клієнт залишився задоволений. Саме цього вчать на хороших курсах, адже задоволений клієнт завжди щедро платить.

Наш навчальний центр «Шлях до успіху» надає можливість комфортно пройти якісне, доступне, зручне навчання і професійну підготовку для подальшого працевлаштування.



Ми надаємо все, що потрібно для навчання, а головне — щільну практику.

Центр співпрацює з множиною Салонів Краси, які завжди раді нашим випускникам.

Наші курси:
• Перукар-універсал;
• Перукар-універсал,стиліст, візажист;
• Майстер манікюру;
• Візажист;
• Майстер масажу;
• Майстер косметолог;
• Майстер по нарощенню вій;
• Майстер шугарінгу та депіляції;
• Майстер корекції та фарбування брів та вій.



Ми працюємо для Вас!!!
Наша адреса: м. Луцьк, пр.Волі,54
Тел. 098-009-24-05, 093-498-35-17, Вікторія
http://centr.net.ua/
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гіршого навчання ніж тут, я ще не бачила ... Лише кошти видурюють
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні