--> «Ситуація в медицині постійно погіршувалась, тому реформа була необхідна», – Андрій Покровський | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Ситуація в медицині постійно погіршувалась, тому реформа була необхідна», – Андрій Покровський

1
-10
«Ситуація в медицині постійно погіршувалась, тому реформа була необхідна», – Андрій Покровський
За роки незалежності ситуація у медичній галузі в Україні погіршувалася, тому медична реформа вкрай необхідна. При цьому не варто розраховувати на кишені звичайних громадян, адже вони не можу заплатити за всі послуги.

Про це в ефірі телеканалу "Аверс" заявив депутат Луцької міської ради, засновник Громадянського Руху "Свідомі" Андрій Покровський.

"Сподіватися на те, що в країні з нижчим рівнем економіки, ніж в країнах Західного світу чи США, ця реформа призведе до такого ж, як в них, результату не варто. Бо якщо в нас немає гідної економіки, не може бути гідних соціальних витрат. Ми маємо усвідомлювати, що покладатися на кишеню споживача, на кишненю пацієнта, ми також не можемо. Адже пацієнт не годен оплатити ці послуги.

Усі ті, хто колись хотів реформувати медицину в Україні, завжди впиралися у 49-ту статтю Конституції, яка говорить про те, що медицина в Україні є безкоштовною. Ці фактори призводять до того, що провести максимально ефективну медичну реформу вжко, якщо в нас є стільки "але", – зазначив Андрій Покровський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
треба було належно фінансувати,і ніяких "рехформ" не потрібно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні