--> З квітами і сльозами на очах: у Луцьку вшанували 73-тю річницю перемоги у війні. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

З квітами і сльозами на очах: у Луцьку вшанували 73-тю річницю перемоги у війні. ФОТО

24
10
З квітами і сльозами на очах: у Луцьку вшанували 73-тю річницю перемоги у війні. ФОТО
Без гучних промов чиновників, без маршів та героїчних пісень...На луцькому Меморіалі вшанували 73-тю річницю перемоги над нацизмом.

У середу, 9 травня, на Меморіалі вічної слави у Луцьку зібрались кілька сотень містян. Серед них - маленькі діти з бабусями і дідусями, курсанти військового училища, школярі, чиновники і, звісно ж, ветерани війни.

Вони радо тисли одне одному руки, обіймались, фотографувались із молодим поколінням, плакали, вітаючи одне одного з Днем перемоги так, ніби це було лише вчора...

Ветеран війни Михайло Єрлін поділився зворушливим віршем про Другу світову війну.

Цьогоріч святкування Дня перемоги обійшлось без промов та маршів. Лучани вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні хвилиною мовчання, заспівали разом гімн України та поклали квіти до обеліску із вічним вогнем.

Ірина КАБАНОВА


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Німці підписали капітуляцію 7 травня, 9є травня -це сталінський пропагандиський проект. Вшановувати тре коли весь світ 8го травня
Відповісти
"Петух закукарекал заместо "Авроры" ! Пойди, подмойся, Маня!" :)
Відповісти
а ти вже відівчився лаптьом щі хлєбать і на гумнє спати ?
Відповісти
Це добре, що ти такий самокритичний. Значить з тобою ще не все втрачено. :)
Відповісти
СССР разом з Третім Райхом почав другу світову війну . Було вбито 70 мільйонів людей, з них 8 мільйонів українців. Комуняки створили фейкове свято 9 травня,щоб відокремитись від всього світу, так як зараз фашистська РоССія вибріхує свої історію.
Відповісти
ти про напад японії на манчжурію чув? про напад решти європи на чехословаччину чув? про пакти дружби та співпраці рейху з половиною єврокраїн з 1933-1934 років чув? це все було навіть до 1939. придурку, нашо ти взагалі відкрив рота? вам син Шухевича що в парламенті сказав за спроби наїхати на пакт Молотова-Ріббентропа? він сказав, що ви дебіли. ось і слухайте авторитну людину.
Відповісти
Вони хрестяться на червону зірку... жах..... бютівський депутат Гриб прийшов з колорадською рашистською стрічкою на квітах.... наймолодшому ветерану має бути 93 роки, зібрались ветерани советсько-окупаційних військ.
Відповісти
там половина "ряжених", які війну провели тримаючись за мамину спідницю..
Відповісти
Це прихвостні КГБ, вивели на показ тих, хто ламав людські долі. А тепер ще пенсію мають по 7 тисяч....браво виставили
Відповісти
багато ракетчиків, які направляли ядерні ракети на мирні європейські міста, і готові були стріляти, як стріляли російські ракетчики по мирному Маріуполю та містах-селах Донбаса. Їм не стидно ходити у формі окупанської армії.
Відповісти
і що, багато вистріляли? а знаєш, яке місто СРСР за ядерною програмою США було мішенню номер один? Київ) треба хоч якусь матчастину вчити перед тим, як щось віщати тут під фотками людей, яких ти обрізка нігтя не вартий)
Відповісти
і де ти такого начиталося ?
Відповісти
"Засвітилися" ті хто вишукував неугодних, і добивали по "криіівках" вояків УПА...
Відповісти
Цікаво, через 20 -30 кого будуть виставляти. Воїнів авганців як воїнів 2 світової.
Відповісти
І через 40-50 років будуть пам'ятати і приходити їхні діти і онуки!!! Пам'ять вічна і не залежить від того скільки живих свідків тих подій, запам'ятай це!!!
Відповісти
тебе виведуть у полосатій піжамці. будеш мити плити на меморіалі перед святом. а то й вилизувати примусимо.
Відповісти
І Ігарьок чартером з Швейцарії прибув! І іншого Ігарька для піару разом з Пустовітом прихопив на міроприємство
Відповісти
Серед цих людей є такі що в 90 ті порішали собі справки що вони учасники війни.А насправді були писарами в 50х в штабі
Відповісти
Луцьк - дуже маленьке місто. всі знають одне одного. "ряженим ветеранам" тут нічого не світить. всі, хто вийшов, справжні. мої маленькі пухнасті друзі. зрозуміла ваша істерика, але прийміть ліки і приляжте, вам стане легше)
Відповісти
знайте в лице пяту колону кремля і апологетів рускаго міра
Відповісти
Для "дідо" і "мікола" - сьогодні день відкритих дверей у Ліпінах! :)))
Відповісти
як на мене, то таких як ти регулярно з ліпін випускають
Відповісти
зробити робочим днем 9 травня , а 8-го всі до церкви, молитися за людей, які загинули від ворога , комуністичного і фашиського
Відповісти
Тільки і можете, що оплакувати, одні жалоби, радості ні в кого ні про що немає...! Так і живемо... А може така нація на таке і заслуговує...?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні