На луцькій фірмі чоловікові відірвало руку

4
1
На луцькій фірмі чоловікові відірвало руку
У Луцьку на фірмі працівникові відірвало руку під час роботи.

Про це розповіли очевидці події, - пише інформаційне агентство ВолиньPost.

Відомо, що трагедія сталася 8 травня на підприємстві «Євровуд Україна», що на вулиці Рівненській, 76 а. Підприємство займається лісопильним та стругальним виробництвом.

Окрім ріжучого обладнання, там чимало й різних конвеєрів, обертових механізмів тощо. Ймовірно, саме під час їх експлуатації і сталася трагедія. Чоловіка госпіталізували.

Свідком трагічного випадку стала дружина потерпілого. Від побаченого жінка знепритомніла, тож їй також викликали «швидку».

Заступник головного лікаря з організаційно-методичної роботи Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов у коментарі виданню розповів, що чоловіка прооперували. Руку ампутували. Наразі потерпілий знаходиться у відділенні анестезіології Луцької міської клінічної лікарні. Його стан стабільний.

До слова, свідки події здивовані байдужість персоналу та керівництва підприємства до такого випадку. Адже навіть медиків викликали не вони. До того ж, із власних джерел виданню також відомо, що нещодавно у одного з працівників підприємства «Євровуд Україна» була відкрита черепно-мозкова травма на роботі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тихий жах...Ті б***дські олігархи так позажиралися,що для них прості працівники "мясо".. !Розкуркулювати пора!
Відповісти
Дуже часто з тобою не згідний, але тут ти правий - і у вишиванках ходять, і з церков не вилазять, а на ділі - гівно з гівна. Я - за розкуркулення!
Відповісти
чудак, йому олігарх руку запхав у верстат? ТБ написана кров"ю, але всім поцимбалєтах
Відповісти
Працівники за їх рахунок живуть!! Нехочете непрацюйте в чому проблема!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні