Які хвороби можна визначити за станом рук

0
-1
Які хвороби можна визначити за станом рук
Руки, долоні й нігті можуть розповісти про стан здоров'я людини більше, ніж вона сама знає.

Про це повідомляє Погляд.

Лікарі також оглядають кінцівки своїх пацієнтів, щоб підтвердити точність поставленого діагнозу.

Якщо долоні й пальці пітніють, то це можна пояснити високою температурою повітря, а також хвилюванням. У випадку, якщо людина не знаходить таких причин, то це може бути гіпергідроз, який необхідно лікувати.

Холодні долоні, які мають синюватий відтінок, можуть свідчити про погану роботу центральної нервової системи. Це також може бути симптомом порушення кровообігу.

Якщо людина вживає багато солоного та малу кількість води, то про набряклість рук і пальців не варто хвилюватися. Набряклість може свідчити про збої в роботі нирок, а також захворювання серцево-судинної системи.

Блакитний відтінок нігтів свідчить про нестачу заліза в крові і залізодефіцитну анемію. Людина також може помітити й інші симптоми – бліда шкіра, хронічна втома, сонливість, поганий апетит.

Люди з постійно тремтячими пальцями можуть бути нервово та фізично перенапружені. Також це може свідчити про дефіцит вітамінів Е і групи В - В1, В6, В12. Таким людям необхідно звернутися до терапевта.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні