Східна медицина лікує важкі захворювання*

7
-52
Східна медицина лікує важкі захворювання*
Ангеліна Василівна Солованюк – засновник медичного центру традиційної китайської та європейської медицини «Велос» у місті Луцьк. В радянський період закінчила Станіславський медичний інститут. Протягом трьох років вивчала секрети східної медицини в Китаї. Автор праць, у яких детально описуються захворювання хребта, «кокцигодинія», причини та методи лікування дитячого церебрального паралічу – «Діагностика та лікування ДЦП східними методами». Роботи були опубліковані в наукових виданнях та отримали характеристику, як науково обґрунтовані та практично цінні.

МЕТОДИКА, В ЯКУ ПОВІРИЛО МІНЗДОРОВ’Я СРСР

Коли у 1989 році Ангеліна Солованюк прибула в Луцьк і почала працювати у Луцькій міській дитячій поліклініці невропатологом, Міністерством охорони здоров’я СРСР було видано указ про відкриття у цій же поліклініці відділення традиційної китайської медицини. Ангеліні Василівні доручили очолити відділення з правом подальшого добору та підготовки професійних кадрів.



Лікування за унікальною методикою давало хороші результати. Про відділення неодноразово з’являлися схвальні статті у республіканській пресі. Столична кіностудія відзняла про ефективне застосування на Волині східної медицини короткометражний фільм.

Проте, у подальшому відділення не отримало підтримки і почало згортатися. Не врятував ситуацію і збір підписів від населення на підтримку відділення. Часи були непевні, на перший план виходила політична боротьба і на медицину увага зверталась мало.

Тоді Ангеліна Василівна прийняла рішення створити приватний медичний центр. Так на початку 90-х років у Луцьку з’явився «Велос», який зараз знаходиться за адресою Даргомижського, 7, 2 поверх.

СХІДНА МЕДИЦИНА ОСОБЛИВО ЕФЕКТИВНА У ПОЄДНАННІ З ТРАДИЦІЙНИМИ МЕТОДАМИ

У дев’яностих роках Ангеліна Солованюк, поряд з веденням медико-діагностичного центру у Луцьку, офіційно працювала за кордоном, приймала пацієнтів у Польщі та країнах Європи. Нині там успішно працюють її учні.

Після лікування за унікальною методикою діти із ДЦП поступали в університети та навчалися на рівні з іншими студентами. Східна медицина демонструє велику силу в лікуванні та профілактиці важких захворювань. Особливо у поєднанні з традиційними методами, як це робиться в Китаї.

Нині у «Велосі» проводиться точна діагностика захворювань на ранніх стадіях, профілактика та реабілітація дорослих і дітей. Поєднуються методи лікування європейської та східної медицини. Надаються професійні консультації нейропсихолога, невропатолога, фтізіатра, терапевта, гінеколога та педіатра. У «Велосі» працюють лікарі-професіонали, які мають великий практичний досвід роботи. Медичний центр оснащений сучасним діагностичним обладнанням та апаратурою, що застосовується при лікуванні пацієнтів.

Методи діагностики та лікування приватного медичного центру «Велос».

Діагностика:
- іридодіагностика;
- класичні методи діагностики;
- китайські методи діагностики;
- комп’ютерна діагностика;

Лікування:
- квантова терапія;
- звукотерапія;
- моксотерапія;
- су-джок терапія;
- гірудотерапія;
- світло-імпульсна терапія;
- звукотерапія тібетськими чашами;
- масажі: «Інь-янь», класичний, вакуумний, остеопатія, «Гуа-ша», мануальний, антицилюлітний, медовий, косметологічний в комплексі з програмою омолодження за східними методами;
- Голкотерапія – дієвий метод лікування багатьох недуг. Багатовіковий досвід показав високу ефективність акупунктури при захворюваннях, викликаних порушеннями з боку пульмонології, кардіології, гастроентерології, неврології, артрології, травматології, офтольмонології, оториноларингології, стоматології, дерматології, урології, акушерства-гінекології, а також – при алергічниїх захворюваннях, нейродермитах, кропивницях, екземах, нічних нетриманнях сечі і калу.





















ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ЗІ СВОЇМИ УЧНЯМИ

В лікувально-діагностичному центрі пліч-о-пліч із засновницею працюють учні Ангеліни Солованюк. Свої перші кроки вони робили саме тут.

Еліна Володимирівна Орлова – учениця та послідовниця Ангеліни Василівни. Нейропсихолог (Курганська академія післядипломної освіти), спеціаліст іридодіагностики (Московська академія медико-технічних наук). З 2000 року працює під керівництвом Ангеліни Солованюк. Еліна Володимирівна має досвід у лікуванні, реабілітації та інтеграції дітей, у яких розлад спектру аутизму, затримка розвитку мовлення, мінімальна мозкова дисфункція мозку, органічні та неорганічні ураження мозку та неврози різної етиології.



Володимир В’ячеславович Солованюк – спеціаліст з масажів. Перші уроки масажу отримав у «Велосі». Нині успішно практикує та проходить навчання в інституті професора Барраля в місті Київ.



Олена Володимирівна Синявська – гірудотерапевт, спеціаліст високої категорії. Фах здобула у Львові в лікарському центрі «Гірудомед» під керівництвом професора Лідії Антонівни Куплевської.



Олена Валеріївна – гінеколог вищої категорії, лікар у четвертому поколінні.

Ірина Іванівна Данилюк – фельдшер із 20-річним стажем та інші.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-52

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
багато всякого написано, а толку мало. де хоч одна ліцензія вказана? стільки видів діяльності - і жодної ліцензії. цікаво, скільки працівників центру мають справжню медичну освіту? а п’явки ставити без рукавичок - це економія така на клієнтах? нічого, що це робота з кров’ю і мусять витримуватись елементарні норми? і до уваги - немає спеціаліста "високої" категорії. є спеціаліст вищої, але для того треба багато вчитись -і не на курсах післядипломної освіти... а в Китаї коли були? а де саме?
чомусь стаття не викликає довіри. одні загальні фрази і жодного конкретного випадку оздоровлення. якби дійсно вилікували дитину з ДЦП - то б про це всі б давно розтрубили -так чому ж нема жодного реального прикладу?
занадто багато питань як для одного коротенького матеріалу. не впевнена, що це дійсно ті вмілі руки, яким би я довірила своє здоров’я
Відповісти
Зразу видно, що Ви-конкурент! Це стиль написання конкурентами!
Відповісти
Моя сім'я проходила лікування в даному центрі і нам Ангеліна Василівна дуже допомогла з нашими проблемам. Я вдячна всім працівникам центру за їх роботу!
Відповісти
Я проходила лікування в цьому центрі. Дуже задоволена. Лікарі в поліклініці не змогли допомогти. Свою проблему вирішила тільки тут.
Відповісти
Проходила лікування в Ангеліна Василівни сама та моя сім'я і щиро їй дякую. Вона дійсно справжній лікар, з величезним досвідом і знаннями, які постійно вдосконалює та навчає своїх учнів. Багато моїх знайомих і друзів також проходили лікування в Мц Велос і залишилися задоволенні.
Відповісти
А не підкажете адресу
Відповісти

43025, м. Луцьк, вул. Даргомижського, 7
Запис на прийом проводиться за номерами телефонів:
тел. моб. (050) 378 3384
тел. моб. (095) 730 3138
Навпроти міської ради є вуличка, в кінці вулички дитячий садочок і новобудова ( на третьому поверсі розташований медичний центр )
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні