--> Чому «Луцькводоканал» ігнорує дзвінки лучан | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому «Луцькводоканал» ігнорує дзвінки лучан

4
6
Чому «Луцькводоканал» ігнорує дзвінки лучан
Лучани декілька місяців поспіль не можуть додзвонитися до КП «Луцькводоканал», аби повідомити показники лічильників.

Про це стало відомо у вівторок, 8 травня, під час оперативної наради Луцької міської ради.

Нагадаємо, кілька днів поспіль лучани не могли додзвонитись у КП «Луцькводоканал», щоб подати показники лічильника на воду. Тож тепер їм доведеться платити за середнім тарифом. Директор КП «Луцькводоканал» Іван Корчук підтвердив, що проблема дійсно є. Після чотирьох вихідних 3 і 4 травня лінія була перевантажена.

Зокрема, директорка Центру надання адміністративних послуг Лариса Карп’як зазначила, що більшість дзвінків на службу оперативного реагування надійшло чимало дзвінків від мешканців Луцька, які не можуть додзвонитись до КП «Луцькводоканал».

«Вони не могли додзвонитися в диспетчерську службу, аби повідомити показники лічильників. У лучан вже декілька місяців поспіль виникають проблеми і непорозуміння з оплатою на холодну воду», - каже Лариса Карп’як.

Перший заступник директора ДКП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк каже, що всі споживачі міста Луцька отримають нарахування за всі місяці.

«У нас був колцентр, але він не зовсім досконалий. 2 травня пішла дуже велика кількість дзвінків, і було трішки важко, а тому ми вивели ще п’ять ліній мережі. Проблема й у тому, що ми обслуговуємо чотири види лічильника, а тому на це йде дуже багато часу», - каже представник підприємства.

За словами Віктора Гуменюка, найбільш ефективними способами передачі показників лічильника є онлайн-сервіси, особистий кабінет, пошта, вайбер та смс-повідомлення.

«Нині ми прийняли рішення створити зручний та досконаліший колцентр, який усуне проблеми, які виникали. Ми вирішили, що колцентр повинен для людей похилого віку, які не мають доступу до інтернету», - каже посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Диспетчерська служба не приймає показників лічильників. В них інші функціональні обов"язки.
Відповісти
Саме в диспетчерську можна було дозвонитись і диспетчера приймали показники навіть в нічний час.
Відповісти
водоанал - це ще та заскорузла контора, яка ще не вийшла з ссср
Відповісти
Безграмотні совки не можуть навіть покази лічильника передати, завжди хтось їм заважає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні