У Володимирі збудують елеватор за 8 мільйонів доларів

0
-1
У Володимирі збудують елеватор за 8 мільйонів доларів
У промисловому районі Володимира-Волинського збудують елеватор за 8 мільйонів доларів.

Його планують завершити вже до середини осені 2018 року, - повідомляє kurkul.com.

Елеватор — проект аграрія Валерія Діброви. На території Устилузької громади знаходиться сучасний насіннєвий завод «П'ятидні», який відкривав Президент України.

Будівництво елеватора розпочали декілька місяців тому. Комплекс матиме дві потужні зерносушарки, які зможуть сушити 2,5 тонни кукурудзи за добу.

«Ми вирішили питання газопроводу і електрики, лишилося питання дороги. Господарство власним коштом планує побудувати від Володимир-Волинської об'їзної дороги 1 кілометр бетонного покриття, що дасть можливість розвантажити міські шляхи від вантажівок», — зауважив Діброва.

Вартість будівництва – 8 мільйонів доларів. Господарство придбало п’ять нових автомобілів-зерновозів шведського виробництва та Планують відправляти продукцію або у порти, або у Європу.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні