Одному з хлопчиків, які постраждали в пожежі, пересадять свинячу шкіру

0
-2
Одному з хлопчиків, які постраждали в пожежі, пересадять свинячу шкіру
Старшому з хлопчиків, які постраждали в пожежі у селі Черемошне Ковельського району, планують видалити відмерлу шкіру. Пізніше йому зроблять пересадку.

Про це розповів головний лікар Волинської обласної дитячої лікарні Сергій Ляшенко, - інформує ІА "Волинські новини".

Нагадаємо, у селі Черемошне Ковельського району 3 травня троє дітей ледь не згоріли живцем.

Усіх їх доставили до обласної лікарні. Вранці, 5 травня, найменший трирічний хлопчик помер. Його чотирирічний брат та п’ятирічний сусід борються за життя.

У понеділок, 7 травня, у лікарні відбувся черговий консиліум за участю медиків Київського опікового центру. Вони визначили схему подальшого лікування.

«Щодо старшого хлопчика, то його стан стабілізовано, він стабільно важкий. Щойно його направили на операцію для видалення відмерлої шкіри. Після цього буде проводитися ксенотрансплантація (підсаджування свинячої шкіри)", - розповів Сергій Ляшенко.

"Щодо меншої дитини – стан критичний, є загроза дифузного ураження легень. Корективи у лікування внесені", - додав медик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні