10 людей на місце: на які спеціальності луцького політеху вступити найважче

1
-2
10 людей на місце: на які спеціальності луцького політеху вступити найважче
«Дизайн», «Архітектура» та «Туризм» – найпопулярніші спеціальності Луцького національного технічного університету. На одне місце на цих спеціальностях претендує десять людей.

Про це інтернет-виданню «Волинь24» розповів ректор вишу Петро Савчук.

За словами освітянина, в ЛНТУ є понад 40 спеціальностей, серед яких найбільш популярними є «Дизайн», «Архітектура та містобудування», «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», «Кібербезпека» та «Лісове господарство».

На найпопулярніших спеціальностях є по 10 державних місць. На кожне з них при цьому претендує 10 людей.

Петро Савчук додає, що у 2018 році в ЛНТУ відкрили нову спеціальність, якої немає у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки.

«Цього року розпочнеться набір на спеціальність «Соціальне забезпечення». Вважаємо, що це одна з найбільш популярних та престижних спеціальностей, де є більше 10-ти державних місць», - розповідає ректор.

Він додає, що у 2018 році кількість державних замовлень на всіх спеціальностях ЛНТУ збільшилась на 20%. Натомість найменше державних місць на економічному факультеті – від 5 до 10.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У ЛНТУ немає "економічного" факультету...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні