На Волині будуються у заплавах річок

3
2
На Волині будуються у заплавах річок
На Волині однією з ключових причин підтоплень є відведення ділянок для будівництва на територіях, у місцях заплав річок.

Про це йшлося у понеділок, 7 травня, під час оперативної наради в ОДА.

Головний спеціаліст сектору контролю управління справами адміністрації Діана Ганіговська-Слюсар розповіла, що при виділенні землі також не облаштовують зливну каналізацію. Такі земельні ділянки виділили в Луцьку (Малоомелянівський масив та район Гнідавського цукрового заводу), селі Рованці, Ковелі, селищах Голоби, Люблинець, Колки, Ківерцях, селах Озерце, Прилуцьке, Сокиричі тощо.

«У цих місцях з року в рік зберігається загроза підтоплення, оскільки органи місцевої влади вживають недостатньо заходів щодо водовідведення», - зауважила вона.

«Контроль за підтопленнями є постійним. Роботу виконали непогано. Резонансних подій чи звернень не було. Але якщо було доручення, то земельний відділ і Держгеокадастр мали проводити роботу. Були окремі випадки, де на системі водовідведення побудували будинки. Підозрюю там елементи корупції. Звичайно. Правоохоронні органи будуть давати оцінку цим фактам», - зауважив голова ОДА Олександр Савченко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Закон забороняє будувати на берегах річок і озер.Якщо будується ближче аніж дозволяє "екологічний кодекс", значить незаконно,якщо видані якісь документи,значить присутній хабар,чиновника який видав такий дозвіл до відповідальності,незаконну будову знести, і не має значення на якій стадіі знаходиться будівництво!!!!!
Відповісти
А як там наш ,,друг''Рачков,ще хворає?
Відповісти
До чого тут Рачков? Підписує Недопад!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні