У луцькому Майдані згадали, як робили півтораметровий бутерброд. ФОТО

1
14
У луцькому Майдані згадали, як робили півтораметровий бутерброд. ФОТО
У луцькому пивному клубі "Майдан" опублікували світлину з архіву, на якому зображено півтораметрове "тістечко" з бутербродів з салом.

Бутерброд занесений у книгу рекордів України, - йдеться у дописі у групі пабу "Майдан" у Фейсбуці.

"Майже десять років тому. Таке собі півтораметрове "тістечко" з бутербродів з салом. Наш черговий Рекорд України, офіційний, між іншим. На вершині гордо стоїть свинка вирізана з цілого шматка сала. Це вигляд з тилу, ще до початку всіх процедур", - йдеться у дописі.

Безкоштовна роздача цього шедевру стала міні-моделлю існування нашої держави.

"У "слуг народу" - бери стільки, наскільки дозволяє відсутність совісті та можливості тари, не зважаючи на свої реальні потреби. Так би мовити міні-модель існування нашої держави. Народ, в нашому випадку порядні нормальні люди, взяли по бутерброду, хто по парі, і присіли в залі святкувати та радуватись, на місці", - пишуть у групі.

"Слуги народу", в нашому випадку просто вельми хитрожопі, напхали бутербродами припасені мішки та рванули кудись, типу в офшори. Отакий ріалізьмь на всіх рівнях, одне і те ж саме. І ніхто нам не винен в нашій постійній "скрутній ситуації". Радує одне, що нормальних людей небагато більше ніж жлобів, але ПОКИ ЩО це ніяк не впливає на стан речей, на жаль", - додали у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все що залишається закладу, це спогади з минулого. Нині там нічого робити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні