Жінкам, які їдять фаст-фуд, складніше завагітніти

0
6
Жінкам, які їдять фаст-фуд, складніше завагітніти
Жінкам, які регулярно їдять фаст-фуд, важче завагітніти.

Такі результати нового дослідження вчених, - повідомляє ВВС Україна.

Опитали 5598 жінок. Ті, хто вживає фаст-фуд чотири та більше разів на тиждень, довше намагаються завагітніти. Здорова їжа підвищує шанси завагітніти.

У жінок з Австралії, Нової Зеландії, Великій Британії та Ірландії запитали про те, що вони їли за місяць до того, як завагітніли першою дитиною.

Акушерки збирали інформацію в жінок, які на 14-16 тижні вагітності. Їх питали, як часто вони їли фрукти, овочі та рибу, а також гамбургери, піцу, смажену курку та чіпси. Жінки, які рідко їли фрукти, довше не могли завагітніти.

«Здорове харчування, яке включає фрукти та мінімальне споживання фаст-фуду, покращує дітородну функцію», - заявив професор Клер Робертс.

Однак дослідники не враховували харчування батька майбутньої дитини, що теж могло вплинути на шанси зачаття. Впливати можуть і інші фактори.
Теги: їжа, діти, сім'я
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні