--> Від удару об тротуар тріснув череп: подробиці смертельної аварії на Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Від удару об тротуар тріснув череп: подробиці смертельної аварії на Волині

2
0
Від удару об тротуар тріснув череп: подробиці смертельної аварії на Волині
22-річний скутерист, який загинув в аварії у Нововолинську, їхав без шолому, від удару об тротуар у нього тріснув череп.

Як розповідають очевидці, “швидка” приїхала відразу та констатувала смерть, - пише "Буг".

Нагадаємо, у суботу, 5 травня поблизу “пожежної” у Нововолинську трапилася смертельна ДТП. У неділю, 6 травня промивали асфальт та залишили кроваві калюжі в ямах на асфальті. В аварії помер 22-річний скутерист.

Свідки події також розповідають, що загиблий відпочивав з друзями на міському озері “на шашликах”. Компанія випивала, хлопець взяв скутер і поїхав покататися.

Тіло пролежало на дорозі кілька годин, так як ні поліція, ні “швидка” не мають в компетенції вивозити трупи. Хлопець не мав батьків та проживав зі старенькою бабусею.

Депутат міської ради Нововолинська Руслан Соловйов у коментарі під дописом в фейсбук пише, що є “джентельменська” угода між виконкомом і МНС-никами.

“Ми їм купували мішки для трупів, щоб вони могли такі ситуації вирішувати. Але як бачимо, нічого з того не виходить. Ми не можемо їх зобов’язати”, – пише Соловйов.

Поки вирішували питання що робити з трупом, на місці події зібралося багато людей, які звинувачували поліцію. Небайдужі очевидці пробували допомогти із перевезенням трупу до моргу, де повинні провести судову медекспертизу і встановити факт перебування загиблого в нетверезому стані.

У місті є приватна ритуальна, пробували зв’язатися і з нею. Та ті повідомили, що вночі не виїжджають. Допоміг забрати тіло сусід хлопця.

Наступного дня місце ДТП промивали. На дорогах в ямах, які вирізали для подальшого асфальтування, залишилися кроваві калюжі.

За попередньою інформацією скутерист рухався по вулиці Святого Володимира, повертав наліво, здійснюючи обгін мінівену Фіат та не впорався з керуванням.

Взяти офіційні коментарі в поліції поки не вдалося.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
оті "скутери" з маленькими колесами і зі зміщеним центром ваги на швидкості і на повороті...це вбивство
Такий транспорт треба просто заборонити використовувати
Відповісти
Автодор спалився.дорога там мала бути без ям.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні