--> Священик з Росії прикривається виданим на Волині паспортом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Священик з Росії прикривається виданим на Волині паспортом

7
0
Священик з Росії прикривається виданим на Волині паспортом
Громадянин Росії, настоятель "Десятинного монастиря", незаконно побудованого на землі Національного музею історії, отець Гедеон (Юрій Харон) прикривається нелегальним українським паспортом.

Харон має фальшивий український паспорт, виданий ніби то на Волині, - пише Район.Горохів.

«Він є «настоятелем» малої архітектурної форми, котру протиправно спорудили на фундаменті Десятинної церкви люди з оточення Арбузова. Харон є громадянином країни-агресора. Це можна побачити з копії його закордонного паспорта, виданого Росією десять років тому. Також Харон має фальшивий український паспорт, виданий (чомусь) аж на Волині», — пише у Facebook народний депутат Ігор Луценко.

Луценко отримав цю інформацію у відповіді на запит до Адміністрації президента. В офіційному листі йдеться, що документи на особу з таким ім’ям та прізвищем до комісії при Президентові України з питань громадянства не надходили. Україна у встановленому законом порядку громадянства такій особі не надавала. Відповідь на запит і ксерокопії документів «духівника» депутат оприлюднив і так громадськість дізналася, що український паспорт Юрій Харону видали нібито у Горохові.

Ігор Луценко також припустив, що підігнати лівий український паспорт «духівнику» могли підігнати люди з оточення Арбузова.

Скандал триває уже довго навколо так званого «Десятинного монастиря», який зводить УПЦ ПМ, поруч зі старовинним фундаментом на території національного заповідника без жодних дозвільних документів. Офіційно споруда, яку називають «монастир» має статус тимчасової архітектурної форми (МАФ), тобто аналогічний статус мають кіоски.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Попа за "поребрик", а оте що має статус "МАФ" демонтувати згідно до закону!!!!
Відповісти
нічо ніхто не демонтує. в братії купа громадян США. хто вони такі і що тут роблять - інше питання. але амерів ніхто не наважиться навіть зачепити.
Відповісти
фальшивий паспорт, фальшивий храм, фальшива церква...Ходіть люди дальше до кремлівських попів.
Відповісти
Ось ще одне підтвердження агентурної діяльності ворога на нашій землі.СБУ починайте працювати,вже напевно пора.
Відповісти
ви своїм муканням вже сбушників дістали. якщо вони реагуватимуть на кожен вкид, їм не буде коли працювати.
Відповісти
ну і де доблесні лівоохоронні органи ?
Відповісти
це фейк. спростування дивіться на сайті Десятинного монастиря. його закордонний паспорт видавався у США у 1991 році, видали по реєстрації в Тюмені, і одразу після переїзду в Україну він його здав. в органах про це чудово знають. а так Гедеон - громадянин Штатів, його в Україні не зачепить всерйоз жодна шавка.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні