Під Луцьком - аварія, двоє людей у важкому стані

9
7
Під Луцьком - аварія, двоє людей у важкому стані
Поблизу Луцька у аварія, одна із постраждалих у критичному стані.

Про це інтернет-виданню "Волинь24" повідомили очевидці.

ДТП трапилася приблизно об 20:00 у п'ятницю, 4 травня, поблизу кладовища у селі Гаразджа, що під Луцьком.

"Зіштовхнулися Волинянка та іномарка. Четверо хлопців на ауді їхали з Луцька в сторону Рівного, а Волинянка повертала з Гаразджи в сторону Луцька. Водій Волинянки не ввімкнув жодних поворотів, а тому трапилася ДТП", - кажуть очевидці.

За попередньою інформацією, водій та пасажирка Волинянки у важкому стані, їх забрала швидка. У другому автомобілі четверо потерпілих мають незначні забої і травми.

На місці працює поліція.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ага, і шльоцики на блясі їхали 60 км\год
Відповісти
Бачив аварію і все ,як було.хлопці реально не летіли.водій луаз тупо виїхав з другорядної прямо на них.нічого вони не змогли б уникнути.я б теж не зреагував би,хоч стажу маю багато.і ,до речі,хлопці були пристебнуті + подушки спрацювали,із-за того і немає серед хлопців жертв.поцарапані від скла лиця,легкі забої ...все Бачив і допомагав виймати людей.
Відповісти
Хлопців було троє.не четверо
Відповісти
особа, що не назвалась і патякає до Васі Растамана явно відмазувач! НЕ МОЖЕ бути таких серйозних пошкоджень, якщо їхати 60 чи навіть 80, бо гальма ніхто не відміняв! гальмуючи
Відповісти
Чьому ніхто не згадує про іуру яка рухалась навроти ауді? Всі такі розумні говорити дома перед монітором??? Що ти знаєш про дтп при 60-80км/год??? Якби ти потрапив як я при 56км/год в лоб іномарці тиб почюствував на свої органах що це таке 50 км/год. Добре що я був пристебнутий і машина новіша так би в реанімації лижавби досі! А так струс мозгу і поломана нога! Якщо не розумієте не пишить всяку єрунду нагнітаючи обставини і робити з не винного виного! Це наш мінталітєт такій, якщо бляхи це всьо однозначно вине! Та якби він купив на наших номерах машину за такі гроші то і хлопці булиби трупами! Бо за такі гроші в нас нічього толкового не купиш!!!
Відповісти
Не треба так розмазуватись за бляхи. Якби не були ті гонщики такі дурнуваті то і водій ЛуАЗа був би живий.
Там не було удару в лоб, там навіть гальмування не було а спроба об'їзду зліва. Недолуга спроба. А це значить, що перли в районі 100. Якби менше - вистачило б гальм.
Відповісти
Так, якби пер менше, то притормозив би і об'їхав волинянку зправа, даючи їй завершити небеспечний маневр.
Получається винні 50/50 - Волинянка винна бо виїхала поперек головної (дійсно міг не побачити аудюхи за тіром). Але і ауд.шник винен, що пер як дурне, бо саме збіг цих двох порушень і зробив жахливість і смерт реальною.
Якби хоч хтось із них вчинив за правилами безпеки, правил руху, то аварії б не трапилось.
Обмеження швидкості в селах саме для того і існують, що не всі водії чи пішоходи супер-уважні, А ШЕ Ж І ДІТИ Є! вони такі створіннячка маленькі, пустують... викочуються на дорогу то на самокатах, то на спинах... Не можна перти 100 а потім кивати на дітей... !!!
А от дітям можна викочуватись на дорогу, від них цього можна чекати, бо їм закон не писаний... ТРЕБА ПИЛЯТИ 60-70 і все. Тоді ні діти, ні старші дядьки не стануть каменем спотикання для дурбецела.
Відповісти
Повністю згідний.Одразу видно,що людина пише про те що розуміє і з досвідом кермування, при швидкості 50 км/год не було б сметрі водія Волинянки, а іномарка чи ні,головне швидкість.
Відповісти
Якщо купив Аudi-то іздити можна тепер 140 так!!!Це ти пишеш єрунду і совість не гризе.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні