Чому Поліщук з’явився на «сміттєвих» листівках?

4
2
Чому Поліщук з’явився на «сміттєвих» листівках?
У Луцьку наприкінці квітня розповсюджували листівки щодо роздільного збору сміття, на яких були зображення трьох посадовців міської ради: Григорія Пустовіта, Григорія Недопада та Ігоря Поліщука.

Якщо щодо перших двох посадовців, один з яких є виконувачем обов’язків міського голови, а другий – першим заступником міського голови, особливих питань не виникає, то вибір третього персонажа – Ігоря Поліщука, який займає всього лише посаду радника міського голови, не зовсім зрозумілий.

Як повідомила у відповіді на запит міська рада, замовляв ці листівки департамент ЖКГ на чолі з Юрієм Красьом. Загалом виготовили 60 тисяч примірників, витративши 17,9 тисяч гривень з міського бюджету.

На прохання пояснити вибір фігурантів Юрій Крась зауважив, що це впізнавані люди. Радника міського голови Крась називає «знаковою людиною», яку впізнають лучани.

На запитання, чому на листівках не розмістили, наприклад, портрети інших заступників мера, яких у міськраді четверо, Крась відповів: їх менше знають.

Директор департаменту чітко не пояснив, хто був ініціатором розробки саме таких листівок із такими персоналіями.

Крась лише зазначив, що дизайн-студія підготувала декілька варіантів листівок, один з яких він і вибрав.

Цікаво, що розробником листівок у міськраді назвали приватного підприємця Ващука В.В. Проте в офіційних реєстрах такого підприємця не існує.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жидва розтринькує наші гроші куди навіть не треба.Яку роль відігравали ці листівки? Їх потрібно було розклеїти на всіх сміттєвих баках міста,щоб люди накінець натішилися тими горе-керманичами.А за розтранжирування грошей, з жида Крася Ю.зтягнути суму 17,9тис.грн. в бюджет міста.
Відповісти
Їх розклеїли, щоб люди знали про необхідність сортування відходів, а не кидали все що попало в сміттєві баки (добре якщо попадають в них). Листівка суто інформативна, так що не потрібно писати всяку нісенітницю...задум хороший, побачимо як буде не практиці.
Відповісти
все вірно зробили. На таких листівках повинні бути впізнавані люди, щоб потім їхні фото розміщувати на сміттєвих контейнерах для різного виду відходів аби люди не плутали куди яке сміття кидати. Наприклад: Поліщук - продуктові відходи, Пустовіт - пластик, Недопад - решта сміття.
Відповісти
Редакція живе задом? Матеріал за 04 травень, 2018, 18:40!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні