Волинських школярів у 2018 році харчуватиме фірма-прокладка «Атомсервіс»

1
1
Волинських школярів у 2018 році харчуватиме фірма-прокладка «Атомсервіс»
У трьох волинських районах тендери на харчування дітей-чорнобильців сумарно майже на 90 мільйонів гривень у 2018 році виграла київська фірма «Атомсервіс», в офісі якої окрім двох столів та драбини практично нічого немає.

Про це сказано у журналістському розслідуванні «Чорнобильська «котлета»: хто заробляє на волинських школярах»

За даними з публічних реєстрів, цю фірму створили 2,5 роки тому. Її статутний капітал становить 30 тисяч гривень.

За офіційним номером телефону «Атомсервісу» журналісти упродовж кількох тижнів намагалися зв’язатися з керівником Сергієм Гнатенком, проте жіночий голос постійно повідомляв, що його немає на місці.

Через це журналісти вирішили навідатися до офісу фірми «Атомсервіс» у Києві. Виявилося, що це невеличка кімната, в якій окрім двох столів та драбини практично нічого не має.

Директора «Атомсервісу» на робочому місці не було. Вдалося застати секретарку. Вона дала номер телефону, який виявився тим самим номером, за яким журналісти безуспішно намагалися зв’язатися із Гнатенком раніше. Не вдалося і цього разу.

Утім настільки неоднозначні штрихи в біографії фірми «Атомсервіс» не завадили їй перемогти на трьох тендерах, які проводили Маневицька, Любешівська та Камінь-Каширська РДА у 2018 році.

Ці райони входять до території, ураженої радіацією внаслідок вибуху на ЧАЕС. Щороку з державного бюджету виділяють кошти, які спрямовують на організацію безкоштовного харчування школярів у цих районах.

На трьох закупівлях у 2018 році «Атомсервіс» мав єдиного конкурента. При чому, одного й того самого – фірму «Продторг НГ». Серед її засновників – скандальний годувальник «Геус Груп» з так званої групи «єнакієвських», якого підозрюють у розтраті бюджетних коштів в особливо великих розмірах.

Імовірно, «Атомсервіс» та «Продторг НГ» пов’язані між собою.

До слова, один з волинських харчувальників розповів журналістам про те, що екс-голова Волинської ОДА Володимир Гунчик заборонив йому подаватися на тендер у 2018 році.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тут корупцією не пахне,а смердить на всю...!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні