Бити чи не бити: луцька віп-мама поділилася секретом виховання дітей

2
-2
Бити чи не бити: луцька віп-мама поділилася секретом виховання дітей
Прес-секретар ГК «Континіум», мама шестирічної Владислави-Соломії Катерина Дулапчій розказала про те, чи карає свою доньку.

Про це вона розповіла у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, у Ковелі 36-річний чоловік вдарив хлопчика у вухо, бо той грався домофоном. У дитини - розрив барабанної перетинки.

Катерина Дулапчій зауважила, що в дитинстві її ніколи не били й не карали. Згадує лише одиничні випадки, коли дісталося «по м’якому місці».

Свою шестирічну Владиславу-Соломію карає дещо іншими, гуманними методами.

«Свою доньку не б’ю і в куток не ставлю. Зачасту покарання - це заборона вечірнього перегляду мультиків, або відмова у спільному поході в кафе чи в зоопарк. Хоч пізніше й сама відміняю покарання», - каже Катерина Дулапчій.

Вона зізнається, що інколи може підвищити голос на дитину, але старається обговорити з нею кожен конфлікт, аби пояснити доньці, що вона зробила не так.

«Часом питаю доньку, яке б покарання вона собі обрала. Владислава-Соломія завжди каже, що доречніше позбавити її цукерок або перегляду мультиків», - додає мама першокласниці.

До того ж, Катерина Дулапчій виступає проти насилля, особливе вчителів та вихователів у навчальних закладах. Вона згадує випадок, коли донька жалілася на образи від вчителя фізкультури.

«Дочка поскаржилася, що вчитель ображає її нехорошими словами. Я втрутилася, поговорила особисто і відправила племінника 1.80 ростом. Тоді ж все налагодилося», - розповіла матір школярки.
Катерина додає, що найголовніше – спілкуватися з дитиною і привчити її довіряти тобі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А якщо дитина замкнулася в собі і слова як об стіну?
Відповісти
Також був такий випадок і в нас. Але щовечора практикую завжди запитую, як в неЇ справи, як почувається? Чи щаслива? Під час такої розмови, вона і проговорилась. Тоді ми вже разом все обсудили, вона трохи поплакала навіть.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні