Серіал «Розповідь служниці» обійшов «Гру престолів» та матиме третій сезон

0
-7
Серіал «Розповідь служниці» обійшов  «Гру престолів» та матиме третій сезон
Потоковий сервіс Hulu продовжив телесеріал "Розповідь служниці" на третій сезон.

Про це повідомляє Variety.


Серіал "Розповідь служниці" отримав продовження буквально через тиждень після прем'єри першого епізоду другого сезону. Шоу стало знаковим для Hulu - це самий популярний проект сервісу серед оригінальних та придбаних продуктів Hulu.

В минулому році телесеріал отримав цілих вісім відзнак телепремії "Эмми", Emmy Awards та разом з "Великою та маленькою брехнею" НБО розділив друге місце за кількістю нагород. Серед нагород найважливіші: за найкращий драматичний серіал, за кращу жіночу роль у драматичному серіалі (Елізабет Мосс) і кращий сценарій.

Серіал "Розповідь служниці" в боротьбі за нагороди обійшов навіть "Ігру престолів".

ДОВІДКА: "Розповідь служниці" - американський телесеріал, заснований на однойменному романі канадської письменниці Маргарет Етвуд. Прем'єра серіалу відбулася 26 квітня 2017 року.

Події розгортаються у майбутньому у вигаданому тоталітарному суспільстві - розташованій на території сучасних США Республіці Галаад, яка фактично є псевдорелігійною теократією. У майбутньому лише одна зі ста жінок може народити здорову дитину, тому таких жінок збирають у спеціальні табори, де їх готують до єдиної мети - зачати та народити дитину для офіцерів, чиї дружини не здатні це зробити.
Теги: серіали
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні