Волинянина оштрафували за матюки

0
-2
Волинянина оштрафували за матюки
У Любешівському районі оштрафували чоловіка за те, що нецензурно висловлювався в приміщенні банку.

Про це повідомляє любешівське відділення поліції ГУНП у Волинській області.

Неприємний інцидент трапився в березні 2018 року. Житель села Велика Глуша, Любешівського району в приміщенні будинку культури, перебуваючи в п'яному вигляді, висловлювався нецензурною лайкою на адресу іншої жительки села. Громадянку такі дії чоловіка обурили, тому про це вона повідомила поліцейських.

Порушника притягнули до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення передбаченого ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство), матеріали справи були скерували до суду.

Згідно з постановою Любешівського районного суду, чоловіка визнали винними у вчиненні дрібного хуліганства та наклали стягнення у виді штрафу в розмірі трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян - 51 гривню.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні