«Садити картоплю? Бери перепустку»: селян на Волині шокували нові правила

2
1
«Садити картоплю? Бери перепустку»: селян на Волині шокували нові правила
Жителі села Грабове Шацького району кажуть, що їм проблемно господарювати на своїх земельних ділянках, бо вони знаходяться поблизу кордону.

З їхніх слів, відтепер прикордонники вимагають від людей не лише документ, який посвідчує особу, а й перепустку, – пише Шацький край.

Виготовлення перепустки потребує часу, оскільки всіх осіб, які працюватимуть у смузі, має перевірити керівництво Луцького прикордонного загону (відповідно до списку, поданого сільською радою, або особистих письмових звернень). Також у базі даних прикордонників повинна бути інформація про кожну одиницю техніки, яка в’їжджає у прикордонну місцевість.

Щоб пояснити ситуацію, до грабівчан звернувся Ігор Жміда, перший заступник начальника відділу прикордонної служби “Грабове”. Він наголосив, що на території діють певні режимні обмеження і дотримання закону є обов’язковим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скоро і туалет без перепустки не вийдеш.
Відповісти
Яби прикордонники ще так завзято притримувались антикорупційних законів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні