У Луцьку майже не стерилізують інструменти для манікюру, - радниця мера

10
10
У Луцьку майже не стерилізують інструменти для манікюру, - радниця мера
Радниця мера Луцька Мар'яна Сорочук заявила, що більшість салонів краси та приватних косметичних кабінетів не стерилізують належним чином інструменти для манікюру.

Про це вона пише на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Сьогодні (3 травня, - ред.) швидко потрібно було знайти, де зробити манікюр, бо у мого майстра стався форс-мажор. Пройшлася по місту і жахнулася. Переважна більшість салонів краси та приватних косметичних кабінетів в Луцьку фактично не стерилізують інструменти!" - йдеться у дописі.

Жінка зазначає, що віруси гепатиту та ВІЛ-інфекції знищуються при температурі 180 градусів Цельсія. Тож стерилізувати інструменти для манікюру потрібно у спеціальній сухожаровій шафі.

"Так званий "кульковий стерилізатор" не є приладом, який знищує віруси гепатиту та ВІЛ", - зазначає Сорочук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І це ще дааалеко не всі порушення в перукарнях і салонах!!!!!
Відповісти
За півроку роботи радника - це вагомий результат ! Займіться за наступний рік ... ну не знаю станом дерев чи кількістю сміття біля урн чи прогнозом погоди:-)
Відповісти
Приходьте у мій салон на старому ринку, павільйон 212, в мене все стерильно!
Відповісти
А чому вона в робоччий час по манікюрах ходить?
Відповісти
Ага, пройшлася вона по місту, в той час, коли пише, що треба було швидко зробити манікюр. Це раз. Два- про стерелізатор буде розказувати "радниця" мера..??.. І Три - в обов'зкових нормах для салонів вимагаються саме кулькові стерелізатори - санпін. Санепідемічні норми для допуску до роботи.
Відповісти
Це саме те,що має коментувати радниця мера якого зрештою в нас такі немає...
Відповісти
В нас немає мера-радниця.Ця влада нелегітимна і протизаконна.Рано чи пізно всі рішення будуть скасовані.Кому ти щось радиш?
Відповісти
Віч гине при температурі 60 градусів. А не 180.
Відповісти
Повністю згідна, поки проходила навчання манікюру, в Луцьких салонах, вчити вони вчать як правильно стерелізувати інструмент, а самі цього не роблять, особливо в салоні Шевелюр. І власниця обізбашена на всю голову.
Відповісти
В Косметік Центрі стерилізують по всім правилам. ВІЛ гине при 50 градусах, а от гепатит С потрібно не просто стерилізувати при 180, а ще й не менше години часу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні