У луцькому ЦНАПі – довжелезні черги через немісцевих

1
-7
У луцькому ЦНАПі  – довжелезні черги через немісцевих
У луцькому ЦНАПі в день приймають до 300 волинян.

Про це інтернет-виданню «Волинь24» розповіла директорка ЦНАПу Лариса Карп’як.

«У нас щодня тьма людей. В день обслуговуємо 300 людей: приймаємо документи від 100-150 волинян, а ще стільком видаємо вже готові документи», - розповідає Лариса Карп’як.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучани не зможуть першими подати документи на паспорт у ЦНАПі

Вона додає, що жителі інших областей ігнорують решту паспортних сервісів і займають чергу у луцькому Центрі надання адміністративних послуг.

«Вчора їздила у державне підприємство «Документ», так туди волиняни не йдуть, всі йдуть у луцький ЦНАП. Ковель, Камінь-Каширський – всі в нас», - додає директорка ЦНАПу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там немає кому якийсь лад навести. Якщо забрати готовий паспорт потребує годину часу, то при чому тут люди з інших населених пунктів ? Створили 5 робочих місць для виготовлення паспорта, а працює 3, іноді 4, іноді 2. Чи то план прийому на склі заважає, чи то стимулів не має. Там хоч 10 місць встанови, все одно з таким підходом, черга залишиться. Продовжуйте час роботи (маєте окремий вхід), завантажуйте ВСІ робочи місця, оптимізуйте роботу, а не шукайте винних, що "понаїхали".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні