Маленький лучанин обпікся в маршрутці

6
-4
Маленький лучанин обпікся в маршрутці
Шестирічний хлопчик отримав опіки в автобусі, що курсує за маршрутом № 2. Хлопчик попікся відразу ж після того, як розмістився на першому сидінні автобуса.

Про це розповіла бабуся постраждалого хлопчика Віра. Вона розповіла, що інцидент трапився 2 травня близько 16.20, - пишуть Волинські новини.

«Ми сьогодні їхали з маленької школи. Коли під’їхало маршрутне таксі № 2, Макарчик першим зайшов до салону, сів на перше місце (це місця для жінок із дітьми та інвалідів) і відразу скрикнув, що впікся», – пригадала жінка. Та додала, що причиною опіку стала конструкція, яка виглядала просто з-під сидіння.



За словами Віри, на її запитання, чому це місце не обгороджене чи відповідно не промарковане, водій кинув: «А нащо він туди поліз». Окрім того, водій відмовився називати своє ім’я, а всі зауваження сказав з’ясовувати з перевізником.

«Водій сказав, чому я висловлюю йому свої претензії. Мовляв, краще би вийшла і сходила в аптеку за «Пантенолом» (засіб від опіків)», – зазначила Віра.

Вона поділилася, що вже телефонувала і на гарячу лінію, і до управління транспорту та зв’язку міської ради. Так, диспетчер пообіцяв оглянути транспортний засіб наприкінці маршруту та повідомити про інцидент директору.

«Я була шокована. Хоч би було яке попередження, але ні, цей гарячий агрегат виглядає на півсидіння. Зараз ми збираємося в поліклініку, щоби зафіксувати опіки. Ми не хочемо ніякої матеріальної компенсації, але скоро літо і там може попектися будь-хто. І це в той час, коли перевізники вимагають підвищити плату за проїзд до 5 гривень…» – наголосила лучанка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І знову перевізник Санрайз.Чи не пора владі взятись серйозно за цю горе-фірму.А водії такі ж самі хами як їх псевдодиректор.
Відповісти
Не нравицця-ходіть пішки. Скоро всіравно будете по 5 платити,а потім по 6,7,8,9,10
Відповісти
Сором Вам. Як можна бути байдужим до таких речей і в пріоритеті залишати вартість проїзду і виключне бажання заробити на травмах своїх пасажирів!
Відповісти
Сором вам-давно пора по 5 платити,а ви не хочете
Відповісти
а що діти отримують кошти,щоб платити... ви що ніколи не обпікалися? а це ж дитина
Відповісти
тому розумному маршрутчику треба ще правильно писати навчитись.Може сам читає і сміється скільки помилок наробив.Хоча якщо він себе рахує маршрутчиком то це ще раз доводить що лучан зараз возять підвозчики. І люди небудуть терпіти ваше височество і платити 5.6.7.8.9гр.А тому маршрутчику пора почухатись що скоро знову треба буде в селі гній возити бо ж на великому автобусі він незможе а в Польщі такі маршрутчикі-підвозчикі непотрібні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні