--> Де у луцькому парку можна смажити шашлик | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Де у луцькому парку можна смажити шашлик

5
10
Де у луцькому парку можна смажити шашлик
Тепла пору року – період відпочинку на природі. Більшість лучан виїжджають за місто, аби посмажити шашлик та скупатися у водоймі. Деякі з них обирають варіант відпочинку неподалік домівки, а тому в парках міста на вихідних часто пахне димом та приготованим на вогні м’ясом.

Про те, чи можна смажити шашлик у Центральному парку міста у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповіли у КП «Парки і сквери міста Луцька».

«На це дає дозвіл міська ради. Нині у нашому парку немає спеціально відведених місць, де можна смажити шашлик. Попався - плати», - кажуть на підприємстві.

Це підтвердили і у прес-службі муніципальної варти. За порушення благоустрою міста муніципали мають право штрафувати лучан, які, оминувши заборону, розпалили багаття у Центральному парку Луцька.

«Там взагалі не можна смажити шашлик. Ні на території парку, ні на березі річки Стир, де часто відпочивають люди. Ми маємо право штрафувати цих порушників. Штраф сягає від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян», - повідомили у прес-службі.

Тобто, за посмажене на вогні м'ясо у луцькому парку доведеться викласти від 340 до 1360 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То може є сенс зробити у парку таке місце?
Відповісти
Ага,а будувати всяку "фігню" ,будинки в санітарній зоні річки можна?! Чи там де великі гроші крутяться то можна?!
Відповісти
а куда діватись людям
Відповісти
На березі Стиру встановлені "грибочки" біля яких є мангали, пофарбовані і думаю встановлені саме для того щоб смажити шашлик. Питання:якщо є всі умови то чому ні? І як муніципали пояснять і доведуть людині що вона не має права смажити шашлик на мангалі?
Відповісти
кп парки і муніципальна варта - це є абсолютний непотріб в місті, який не дає результату.
Для чого варта? вона відбила тих 30 000 000 грн на рік штрафами може? Чи тепер у нас мудаки не паркуються де захочуть? штрафують 3 лотки за алкоголь цілий рік одних і тих же в якості реклами?
накуя ви потрібні (не беремо до уваги пані Одиначку якій треба був #дастерпідзад).
те саме парки - збудувати кафе і мотузкові парки і НЕ ЗРОБИТИ ЖОДНОГО безкоштовного місця з тими ж самими барбекю зонами чи нормальними зонами відпочинку?!?
Лучани, Вам це все подобається? Більше намагайтеся втручатися в роботу нашої довбаної міськради, бо усе заасфальтують
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні