--> Берег Світязя окупували автоандони | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Берег Світязя окупували автоандони

6
1
Берег Світязя окупували автоандони
На березі озера Світязь в урочищі «Куточок рибалки» водії утворили стихійну автостоянку.

На березі було демонтовано паркан та шлагбаум, які відгороджували берегову зону центрального пляжу озера Світязь в однойменному селі від проїджджої частини. - пише Район.Шацьк.

Місцеві жителі нарікають, що в результаті проїзд транспорту до озера став вільний і це призвело до утворення на пляжі стихійної стоянки.

В Шацькому національному природному парку, в користуванні якого перебувають землі біля озера, прокоментували ситуацію, підтвердивши факт демонтажу старих парканів та шлагбаумів і зазначивши, що зробили це для того, аби найближчим часом встановити там нові, добротні, виготовлені з металоконструкцій.

Задля уникнення в майбутньому таких ситуацій варто телефонувати у поліцію на номер 102 та повідомляти про порушення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У мене в селі асфальту не має , стою на грунтовці у тому числі на "зеленій" траві... Я АНДОН???!!! PS: СвІтязь теж село!
Відповісти
Там над дорогою є багато місця щоб припаркувати автомобіль! !!
Відповісти
дорога для руху, а не для парковки!! Для парковки в сезон там місця мало та і небезпечно!
Відповісти
Нехай поставлять там поліцая, і нехай штрафує всіх підряд за порушення "екологічного кодексу",ще один бюджет для села гарантовано...
Відповісти
Вздовж дороги це не стоянка!!!!!! А ви непробували побудувати відповідний паркінг, а потім скиглити. Якщо паркінгу немає то які тут питання????????????
Відповісти
Ми вже 4роки приїжаємо сюди. Жодної стоянки я небачила саме у цьому місці...на фото. Там у сезон дууууже тяжко проїхати. Ми коли перетинає кордон парку, коли їдем на світязь з кожної машини, навіть з людини ми платимо гроші! Хай зроблять парковку безкоштовну за наші гроші. Не на березі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні