Луцька бабуся-хіпстер розповіла про свою історію успіху

0
0
Луцька бабуся-хіпстер розповіла про свою історію успіху
Зірка Інстаграму, волинянка Степанида Цвіт цього року святкуватиме свій 60-річний ювілей. Нещодавно бабуся-хіпстер, яка уже рік працює моделлю, отримала запрошення від відомого світового косметичного бренду.

Степанида розповіла, як їй вдається вести яскраве активне життя, проживаючи у невеликому селі Милуші, - йдеться у сюжеті "Суспільне Волинь".

А все почалося з проекту, який ініціювала її донька Надія Рогозіна. Два роки тому пенсіонерка Алла Рогозіна назвалася Степанидою Цвіт, створила профіль у соцмережах, де публікує свої фото.

"У мене життя перевернулося. Я сиділа, тужила, як з будинком, з роботою, пенсією... А потім думаю - це ж залишок років, скільки залишилося... Більша половина прожита, нащо ці переживання. І я вирішила все взяти у свої руки. Я почала на різні курси ходити, цікавитися різними практиками, медитаціями", - каже бабуся-хіпстер.

Нині на сторінці Степаниди Цвіт більше 10 тисяч підписників. Її запрошують на різні зйомки зарубіжні канали.
Детальніше - у сюжеті
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні