Говорять по телефону і їздять «забиті»: на Волині полювали на маршрутників

0
-2
Говорять по телефону і їздять «забиті»: на Волині полювали на маршрутників
На Волині водії маршруток говорять по телефону, їздять переповнені та не проходять вчасно технічний контроль.

У вівторок, 1 травня, патрульні перевірили маршрутне таксі Луцьк-Колки. Виявилось, водій вчасно не пройшов обов’язковий технічний контроль, - повідомляє прес-служба патрульної поліції Волині у Фейсбуці.

На водія винесли постанову за ч.3 ст. 121 КУпАП (керування водієм транспортним засобом, що підлягає обов'язковому технічному контролю, але своєчасно його не пройшов).

Ще один водій «маршрутки» № 200 розмовляв по мобільному телефону, перевозивши пасажирів. За це отримав постанову за ч.2 ст. 122 КУпАП (користування під час руху транспортного засобу засобами зв’язку).

Водій маршруту № 24 також розмовляв по мобільному телефону, не мав при собі технічного паспорта та вчасно не пройшов технічний контроль. Відповідно, отримав постанови від інспекторів.

Керманич автобуса Луцьк-Берестечко рухався не тим маршрутом, який зазначений у документах. Патрульні оформили постанову за ч.3 ст. 133-1 КУпАП (відхилення від визначеного маршруту руху автобуса).

Забагато пасажирів віз водій маршрутки Рожище-Дубище сьогодні вранці. Він отримав постанову за ст. 121-2 КУпАП.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні