Люди не думають про наслідки, коли дають милостиню, - волинська посадовиця

3
-3
Люди не думають про наслідки, коли дають милостиню, - волинська посадовиця
Директорка Володимир-Волинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді Ірина Пикалюк переконана, що традиція давати милостиню насправді не щедрість, а байдужість.

Жінка каже, що люди, які дають милостиню, не задумуються, куди її потратить дитина, - пише "Слово правди".

"Дві гривні для людини – невелика ціна, щоб малий прохач відчепився від неї. І ніхто не задає питання, хто він і куди ж він потратить ці гроші. Зовсім не факт, що ці гроші підуть на їжу дитині, а не алкоголь для її батьків. Чи, цілком можливо, дитина програє їх в комп’ютерному клубі або купить собі чипсів та «енергетиків» або й щось гірше. Натомість набагато більше можна допомогти дитині, якщо бодай спробувати з’ясувати, що привело її до цього. Але, на жаль, більшість не хоче витрачати на це свій час", - каже Ірина Пикалюк.

Ірина Пикалюк каже, що коли до людей підходить маленький прохач, потрібно викликати поліцію і соціальні служби, які з’ясують, що чи хто змушує дитину просити.

"Звісно, можна й купити якусь булочку чи іншу їжу. Але якщо дитина постійно займається жебрацтвом, то така допомога буде їй нецікава, вона неохоче прийматиме її з ваших рук. Якщо ж ви підозрюєте, що вона живе в неналежних умовах, то найкращий варіант – повідомити про неї у службу у справах дітей", - каже посадовиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дітей попрошайок крім циганських не зустрічав. А от стареньким, калікам не завжди але лишаю декілька гривень, бажаючи в думках якнайшвидшої кончини цій владі. Я не уявляю як лк пенсіонери виживають на пенсію. Як доживу таке ж життя чекає і на мене. Ото ж гаранти депутати здихайте швидше.
Відповісти
Керуючись такою логикою не треба платили податки, бо чиновники розкрадуть
Відповісти
І ви праві. Хто на даний час в нашій державі може гарантувати що приватний страховий фонд не накриється мідним тазом, а наші горе законодавці не придумають якийсь дибільний закон який позбавить людей пенсій. Коли при владі злодюги, ні про які податки не може бути мови. Замість щомісячного податку державі краще купити декілька доларів на чорний день. Скільки вже можна кормити упирів в кабінетах. Мене можна звинуватити що через таких як я ,що не хочуть платити податки страждають ті ж пенсіонери. Але я змушений платити податки і плачу, хоча дивлячись на свою маму,і її пенсію не бачу сенсу платити податки в цій державі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні