--> Лучанка, яка лишила малого сина без нагляду, поскаржилась на поліцейських | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанка, яка лишила малого сина без нагляду, поскаржилась на поліцейських

0
2
Лучанка, яка лишила малого сина без нагляду, поскаржилась на поліцейських
Матір шестирічного хлопчика, який благав про допомогу з вікна одного з будинків у Луцьку, написала скаргу на працівників поліції.

Про це йшлося під час передачі «Тема дня» на телеканалі «Нова Волинь», пише Інформаційне агентство"ВолиньПост"

Нагадаємо, у Луцьку на вулиці Кравчука 6-річну дитину залишили вдома саму на тривалий час: хлопчикові стало страшно і він почав кричати про допомогу з вікна четвертого поверху.

Патрульні були вимушені допомогти дитині, яку залишили вдома саму. Поліцейським відкрив двері маленький хлопець і повідомив, що йому стало страшно самому у квартирі, оскільки мама від учора не була вдома, як і інші рідні.

Поліцейські заспокоїли хлопчика і з’ясували, що матір залишила дітей на свекруху, але й та була змушена відлучитися у справах. Правоохоронці зафіксували у квартирі безлад та антисанітарію. Від матері та бабусі відібрали пояснення та провели з ними про фактичну бесіду.

Речниця управління патрульної поліції Волинської області Ольга Бузулук розповіла, що матір дитини написала скаргу на поліцейських, які врятували її сина.

«Через 2 дні надійшла скарга від мами, яка написала нам, що зняли її квартиру без її дозволу і оприлюднили відео в мережі Інтернет. Але це не є відео з нагрудних камер поліцейських, це відео, яке просто показує, в яких умовах живуть діти. Можливо, на той момент склалася така обстановка у квартирі. Але ми наголошуємо, що дітей не можна залишати самих», - розповіла Ольга Бузулук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні