Волинська спортсменка виборола «срібло» на міжнародних змаганнях

0
4
Волинська спортсменка виборола «срібло» на міжнародних змаганнях
Учасниця Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро, волинянка Ірина Климець виборола срібну медаль у Бресті на міжнародних змаганнях з метання молота на призи Шухевича.

Цього року змагалися метальники з восьми країн, - пише "ВолиньSport".

Нагадаємо, легкоатлетика, метальниця молота, учасниця Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро Ірина Климець змушена проводити свої тренування на території закинутого військового містечка серед сміття і компаній поціновувачів міцних напоїв. На стадіоні “Авангард”, де є єдиний в області сучасний сектор для метання молота, спортсменці заборонили тренуватися, адже вона може пошкодити футбольний газон.

Результат Ірини - 71,10. Він і дозволив легкоатлетці з Волині зайняти 2 місце.

Сама спортсменка не надто раділа такому виступу. Зокрема, в коментарі вона зауважила:

- Вже шостий рік поспіль ми їздимо в Брест. Результатом я не сильно задоволена, бо далася взнаки втома після тяжкої дороги. Була на зборах у Новій Каховці, а звідти 2 години на автобусі до Херсона, далі 12 годин потягом до Києва, 6 годин маршуткою до Луцька і 6 годин автобусом до Бреста. Ноги так до змагань і не відійшли. Це вже другі старти за місяць, тож задоволена, що підтвердила свій норматив на Чемпіонат Європи в Берліні, який буде в серпні. Норматив складає 69,00 метра. В Бресті метнула я на 71,10.

Наступні змагання для волинянки відбудуться 12 травня в Кельце (Польща).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні