На Волині підліток на «бесі» вилетів на тротуар і збив чоловіка

5
2
На Волині підліток на «бесі» вилетів на тротуар і збив чоловіка
У селищі Локачі неповнолітній водій "БМВ" збив місцевого жителя Юрія Курбая.

Це сталося 29 квітня,- повідомляє Інформаційне агентство ВолиньPost.

За словами родича потерпілого Андрія Громика, Юрій Курбай стояв біля будівлі далеко від дороги. Тоді автомобіль, яким їхав неповнолітній, на великій швидкості виїхав на тротуар, протаранив будівлю та збив потерпілого.

За інформацією Андрія Громика, Юрій Курбай втратив ногу, його госпіталізували у важкому стані до лікарні Володимира-Волинського.

Андрій Громик додає, що аварія сталася неподалік від поліцейського відділку та магазину «Скриня». До того ж, на переконання Громика, неповнолітній водій взагалі вмів їздити, і навіть не намагався гальмувати, аби уникнути зіткнення.

«Є великий ризик, що він взагалі не понесе ніякого покарання, я закликаю усіх максимально звернути увагу, і слідкувати за розслідуванням, адже на місці цього нещасного хлопчини міг бути будь-хто з ваших близьких, Ми повинні вимагати запроторити цю тварюку у колонію для малолітніх, і максимального покарання, і притягнення до кримінальної відповідальності батьків», - висловлюється Андрій Громик.

За його інформацією, винуватця аварії відпустили додому через те, що його батьки за кордоном, з місця події його забрали вчителі. Як так сталося, що без нагляду дорослих юнак взяв ключі від автівки – не відомо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на велосипеді він не пробував покататися...
Відповісти
Засадити тварюку що залишила хлопця без ноги!! І його недобатька притягнути до відповідальності! І за покалічене життя моральних збитків стягнути на мільйон як мінімум. Це справедливо буде, але ж як завжди поспішають...)
Відповісти
Ноги під колеса. І нехай попробує як воно. Це найкраще покарання.
Відповісти
Уточнення: не "нещасний хлопчина", а нещасний чоловік. Потерпілий народився 1984-го року. Хоча, звичайно, суті справи це не міняє. З таким же успіхом батько міг би залишити некерованому акселератові не ключі від потужної іномарки (до речі, на "бляхах"), а рушницю і пачку патронів. Хай дитина побавиться.
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/prorotstvo/proroctva-pro-ukra%D1%97nu.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/pravoslavni-svyata-u-grudni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/magnitni-buri-u-zhovtni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/yakoyu-ochikuyetsya-zima-2016-2017-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/pogoda-na-serpen-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні