--> Створили ідеального секс-робота, що «втре носа» деяким чоловікам | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Створили ідеального секс-робота, що «втре носа» деяким чоловікам

2
0
Створили ідеального секс-робота, що «втре носа» деяким чоловікам
Компанія Realbotix презентувала секс-робота для жінок, який має позбавити представниць прекрасної статі від самотності.

Робот від Realbotix, якого звуть Генрі, створений не тільки для виконання функцій сексуального характеру, а й здатен підтримувати розмову, жартувати та робити компліменти.

За словами гендиректора компанії Метта Макмуллена, ключовою місією Генрі є позбавити жінок від відчуття самотності. До того ж, робот має ідеальну тілобудову з кубиками на пресі, а от інші параметри, приміром, зріст чи колір очей, може змінити сам замовник.

Творці розповідають, що Генрі з легкістю обговорюватиме зі своєю власницею її улюблену музику, фільмі, шоу, а також має запас цитат та романтичних фраз. Обійдеться таке чудо техніки від 11 до 15 тисяч доларів.


Ще в минулому році Social-consciousness повідомляв, що Real Doll запускає виробництво інтелектуальних сексуальних роботів чоловічої статі.

Передбачалось, що кожен робот буде оснащений батареєю, з можливістю підзарядки, вміти підтримувати бесіду та мати свою передісторію. Під час сексу робот може відповідати на словесні сигнали а також підтримувати рух так, як це потрібно жінці.

За прогнозами розробників, такі секс-роботи взмозі виконувати безліч функцій, в яких зацікавлені жінки. Проте прогнози ЗМІ були не настільки оптимістичними - журналісти побоювались, що завдяки цим роботам жінки можуть відмовитись від людських відносин та замінити їх машинами.

"Чи може це бути закінченням реальних стосунків і початком чогось дивного та цікавого?" - питаються журналісти.

Журналістка Karley Sciortino на власному досвіді переконалась, на скільки захоплюючим може бути спілкування з секс-машиною.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А дітей теж роботи робитимуть,і вирощуватимуть в пробірках...яке сексуально невдоволене створило отаке?!
Відповісти
Да ніщо не зможе замінити живу людину. Це вже кінцева стадія відчаю купувати собі такого чоловіка.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні