Як у Луцьку чоловіки на підборах бігали. ФОТО

3
-4
Як у Луцьку чоловіки на підборах бігали. ФОТО
ТРЦ ПортCity спільно зі спортивним клубом "Лучеськ" та благодійним фондом "СТОПРАК" провели масштабне дійство - "Забіг на шпильках".

Подія відбулась у неділю, 29 квітня.

Загалом, відбулось три старти. Жіночі - 500 та 100 метрів, чоловічий - 500 метрів. Призовий фонд становить 27 тисяч гривень.

Чоловіки та жінки взяли участь у благодійному забігові, кошти з якого спрямують на допомогу жінкам з онкологією молочної залози.

Також, під час заходу усі охочі жінки пройшли безкоштовне обстеження у провідних лікарів та отримати консультацію й поради.

Організатори наголошують, що при вчасному виявленні проблеми онкологічне захворювання – виліковне, а відповідно рання діагностика дозволяє зберегти життя для дружини, матері та доньки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То хто переміг і отримав 27 тисяч гривень?
Відповісти
позорище !
Відповісти
Цікаво ,скільки зломаних підборів,"розтягнутих" ніг..?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні