«Ці попи у чорних сукенках – це полковники ФСБ» - Ірина Фаріон про УПЦ МП

16
1
«Ці попи у чорних сукенках – це полковники ФСБ» - Ірина Фаріон про УПЦ МП
Народна депутатка України 7-го скликання Ірина Фаріон  назвала священиків Української православної церкви Московського патріархату «головним ідеологічним підривним, диверсійним відділом Путіна на території України».

"Ці попи у чорних сукенках – це полковники чи "напівполковники" ФСБ. Це насправді головний ідеологічний підривний, диверсійний відділ Путіна на території України. Цю церкву треба оголосити на території України ворожою агентурою. Треба розпочати процес конфіскації її майна", – заявила Ірина Фаріон в ефірі ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" на телеканалі "Нова Волинь".

Фаріон вважає, що Президент України Петро Порошенко, звернувшись до Вселенського Патріарха Варфоломія з проханням створити єдину помісну Українську автокефальну церкву, хоче вдруге стати президентом і витягує релігійну карту, щоб збурити суспільство.

"Якщо ти хочеш винести питання на міжнародний рівень і спілкуватися з очільником Вселенської церкви, виріши питання внутрішньо у своїй державі спершу. Що тобі шкодить українську церкву Московського патріархату перейменувати на Російську церкву Московського патріархату?.. Цю Українську православну церкву, яка підпорядковується Російському патріархові, потрібно назвати Російською православною церквою, і все стає на місце", – вважає Ірина Фаріон.

Після свого звернення, переконана Фаріон, президент буде розповідати, що синод буде засідати, і це буде дуже тривала справа. І знову скажуть: "Ми так хотіли, а нам нічого не вийшло".

Також Ірина Фаріон не розуміє, як можуть об'єднатися абсолютно ворожі священики з тими, які стоять на націоцентричних позиціях?

На її думку, шляхом для створення єдиної церкви є перейменування української церкви, підпорядкованої Московського патріархату, на російську церкву: тоді людина, яка ходить до цієї церкви, розуміє, що
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ця баба вдарилась головою в тупий предмет.
Відповісти
Треба називати речі своііми іменами,бо звикли перекручувати реальність кожен під себе,так що вже не знаєш де правда..
Відповісти
Ця баба у червоній сукні - генерал ФСБ!!! Так як "Свобода" з такими "говорунами" руйнує суспільство і ФСБ не потрібно!!!
Відповісти
Експерт, українець... Завили полковники і підполковники. Повилазили почувши про себе відверто.
Відповісти
- КАНОНІЧНИМ І НЕКАНОНІЧНИМ ПАТРІАРХАТАМ- УСІМ, ХТО СЕБЕ НАЗИВАЄ СВЯЩЕННИКОМ РЕЛІГІЙНОЇ ГРОМАДИ - ХРИСТИЯН В УКРАЇНІ - ПРО ШКОДУ ПОГАНИХ ЗВИЧОК - АЛКОГОЛЮ , ТЮТЮНУ І НАРКОТИКІВ РОЗКАЗУЙТЕ ВСІМ І ВСЮДИ!!!!!!!!!!!!!!!!. ОРГАНІЗОВУЙТЕ І ПРОВОДЬТЕ ПРИ ХРАМАХ- ЦЕРКВАХ ХРИСТИЯНСЬКІ УРОКИ З ДІТЬМИ- 1-18 років , бо і ВИ несете відповідальність за прихожан , які приходять в храми. ШКОЛА- СІМ'Я- ЦЕРКВА- повинні виховувати УКРАЇНЦІВ. БОЖЕ СЛОВО І СПАСІННЯ ДУШІ- ПЕРШ ЗА ВСЕ !!!!! УКРАЇНЦІ САМІ СЕБЕ ЗНИЩУЮТЬ ПОГАНИМИ ВЧИНКАМИ, ЗВИЧКАМИ !!!!!Алкоголізм і наркотики- добровільне божевіллля... Священникам і пасторам потрібно розказувати Слово Боже і ніякої політики в храмаах, церквах, будинках молитви і т.д. НЕ РОБИТИ .... НЕ ДІЛИТИ ХРИСТИЯН тисячоліттями - БО ЦЕ ГРІХ. МАЄМО ЗАПОВІДЕЙ БОЖИХ і жити потрібно по них старатись.
Відповісти
приємно і легко бути здоровою людиною. просто робити навпаки від того, що кажуть та намагаються зробити упороті) ось так і наша сім'я прибилась до МП. там принаймні менше хворих і слиною не бризкають)
Відповісти
Ага, Путіну привіт
Відповісти
Дійсно, ви прибилися. Головою прибилися разом з мп
Відповісти
Не потрібно тисяч законів і політики.... 10 ЗАПОВІДЕЙ БОЖИХ ПОТРІБНО ДОТРИМУВАТИСЬ.... І Нової Заповіді Христа- ЛЮБІТЬ ОДИН ОДНОГО .
Відповісти
Тисячами років ділять християн, а ЦЕ ГРІХ. БІЗНЕС на цьому релігійні громади і хто їх очолює роблять....
Відповісти
а ваша сім’я не хоче прибитися десь воронєжа,чи саратова...?
Відповісти
Вони вже прибилися до Росії, просто не помічають цього)
Відповісти
Ірця не влізла в бутіку в чорну сукенку, що так біснується?
Відповісти
Забагато уваги цій підстаркуватій і достатньо неадеватній панянці. Хай краще розповість, як вона з члена компартії стала ідейною націоналісткою. Як таке можливо??? Як Карл?)...
Відповісти
Церква (будь-яка) - пережиток давнини. Здоровому суспільству потрібно переступити через релігію і вільно рухатись далі
Відповісти
Хто вважає Церву Христову ворогом держави той є ворогом спасіння нашої душі, а отже другом диявола. Такі як пані Фаріон це основна проблема нашої держави. Націоналізм (неонацим) - це найбільша біда сучасної України, а ніяк не церква.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні