Біля автостанції у Луцьку тротуар закидали сміттям. ФОТО

12
-3
Біля автостанції у Луцьку тротуар закидали сміттям. ФОТО
У Луцьку біля автостанції №1 тротуар закидали сміттям, яке не прибирають кілька днів.

Про це пише Ірина Мельникова на веб-платформі Відкрите місто.

Фото сміття жінка зробила у п'ятницю, 27 квітня, о 17:30.

"Це на травневі свята так і залишиться? Бо я так розумію, вихідні в комунальній службі..." - обурюється лучанка.

Зазначимо, звернення відправили до відділу екології Луцькради, ЦНАПу, департаменту ЖКГ, муніципалам, ЖКП №7, "Луцькспецкмунтрансу" та "М.Ж.К."

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Біля автостанції більше людей,то ж прибирати тре частіше.
Відповісти
Чисто не там де прибирають, а там де не смітять
Відповісти
Совкова лінива туфта. Чисто там, де часто прибирають. Всіх не навчиш чистоти.
Відповісти
Навчити можна і бидло але великими штрафами
Відповісти
Вчора після роботи прибирали на вулиці біля свого подвір"я. Вичистили траву від папірців окурків. Сьогодні знову вітер наніс сміття від смітників на розі Червоного Хреста і Рогової. Засрана владо, огороди будь ласка смітники, або постав їх в різних кінцях міста, щоб люди не везли із Забороля, Полонки, Зміїнця з Чернишевського і МКС непотріб в одне місце, або виділіть двірника, який би відповідав за місце біля смітників.З кожної людини в місті береться плата за вивіз сміття,
Відповісти
Якби брали більше коштів за вивіз сміття, то б місто було б чистіше. За дешево не може бути якісно.
Відповісти
До нас на вулицю не приїзджає сміттєвоз. Ми виносимо непотріб до смітників. Так само його звозять до цих смітників з усіх околиць.Платимо за це задоволення більше 12 грн з людини в місяць. Площадка із смітниками не закрита. Колись там був асфальт, зараз ті смітники стоять в болоті , коли йде дощ, то вода з Червоного Хреста омиває те сміття і несе болото по інших вулицях, коли вітер, то мішки, туалетний папір несе по інших вулицях. Там стоїть 4 смітники, які заповнюються повність за години 2-3, бо люди змушені везти кудись сміття зі своїх вулицб, де немає смітників. На весь величезний район смітники на початку Шевченка, біля управляння юстиції, біля ПАККО і на Даньшина. І все..
Відповісти
Одна вулиця може заключити договір, побудувати площадку та слідкували за вивезенням. Все у ваших руках.
Відповісти
Ну да, огородити плащадку, найняти, двірника, найняти сторожа, щоб охороняв ту плащадку від чужого сміття, далі огородити вулицю, щоб на неї вітер не ніс сміття з сусідніх вулиць. Парєнь, я не активіст і не пенсіонер, а громадянин, що сплачує податки, адля того щоб їх сплачувати, щодняйду о 7.20 на роботу і приходжу по 18.00. І на ці гроші,які я відраховую від своєї праці я винаймаю купу чиновників, які хоч і плачуть, що бідні-нещасні, але як виявилося з декларацій отримують немаленьку зарплатню і володіють з десятком земельних ділянок. Я можу розраховувати, що за ці гроші вони піднімуть свою дупу з крісла і зроблять свою роботу, а не будуть менеспонукати до волонтерства?
Відповісти
Тобі ніхто нічого не винен.
Відповісти
Мені ніхто нічого не буде винен, коли з мене не будуть брати плату за вивіз сміття і не будуть платити зарплату чиновникам з моїх податків. А так відпрацьовуйте свою зарплату, Немаленьку причому.
Відповісти
ТИ , повинен САМ контролювати за шо ти платиш, а не чинуші. Свої проблеми хочеш перекласти на чужих.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні