Як у Луцьку купують небезпечні наркотики: схема. ВІДЕО

1
-6
Як у Луцьку купують небезпечні наркотики: схема. ВІДЕО
У Луцьку розвісили рекламу небезпечних наркотиків. Відкритий доступ до сайту, проста система оплати - журналісти показали, як продають наркоту.

Про це йдеться у сюжеті Факти.ICTV.

Нагадаємо, у Луцьку розвісили рекламу інтернет-магазину з продажу наркотиків. Розклеєли усюди - на дверях під'їздів, ліхтарях, стінах навчальних закладів.

Лучани забили на сполох, коли такі кольорові листівки із переліком психотропів, діти почали приносити додому.

"Моя дитина принесла таку листівку додому. А якщо б натрапив підліток, чи молодь. І купили. Наркотики це не жарти. Якщо хтось підсяде, то спокою не буде ні людині, ні рідним", - каже лучанка Тетяна.

Як зазначають у сюжеті, в інтернет-магазині пропонують китайські психотропи, які убивають людину за 6-12 місяців.

Разом із правоохоронцями журналісти телеканалу придбали небезпечні речовини протягом години, таким чином викрили схему купівлі-продажу.

Пропозиція наркотиків - у вільному доступі. Сайт легкий у користуванні і замовити усе можна дуже швидко. Деякі наркотики уже розібрали, тож журналісти купили те, що лишилось за 350 гривень. Гроші беруть через визначену платіжку систему. Оплатити товар потрібно за 45 хвилин, після чого приходить фото з місцем, де захований товар.

Замовлений журналістами товар заховали під парканом біля школи. У пакетику - білий порошок. Правоохоронці забирають його на експертизу.

За словами начальника управління протидії наркозлочинності ГУНП у Волинській області Володимира Костанюка, подібні сайти адмініструються, зазвичай, не на території України.

Тим часом медики застерігають: ці речовини - не іграшка.

"Ці речовини - страшна хімія. Туди може входити навіть білизна, хлор, миючі засоби для туалетів. Діти, які можуть це вживати, дуже швидко себе погублять", - каже завідувач відділенням реабілітаційного центру нарко- та алкозалежних Денис Поліщук.

Червоні очі, надто розширені чи навпаки звужені зіниці, роздратованість, надмірна втома чи помітне схуднення – це ознаки того, що дитина підсіла на наркотики.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
реклама удалася
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні