З нелегальної автозаправки в Рожищі намагались перекачати дизпаливо

0
4
З нелегальної автозаправки в Рожищі намагались перекачати дизпаливо
У ніч на 27 квітня невідомі особи намагалися «перекачати» дизпаливо з нелегальної АЗС.

Про це повідомляє Район.Рожище з посиланням на представників ГФ «Варта Громади».

Нагадаємо, 26 квітня у Рожищі виявили діяльність нелегальної автозаправної станції, яка реалізовувала дизпаливо сумнівного походження.

Нелегальна АЗС «працювала» на вулиці Марії Заньковецької. У той же день слідчо-оперативна група Рожищенської поліції опитала заявників та свідків й опечатала заправну станцію, маючи надію, що два замки ніхто не зірве та не вчинятиме неправомірні дії.

Але в ніч на 27 квітня, представники ГФ «Варта Громади», здійснюючи патрулювання містом, побачили, що до нелегальної АЗС під'їхало кілька машин, а світло на території - вимкнули. «Вартівці» викликали поліцію. І, як виявилося, не даремно. Невідомі особи підїхавши до нелегальної АЗС, зірвали замки, та встигли перекачати у цистерну, яка була замаскована в прицепі фури, більше, як 900 літрів дизпалива.

За словами представників ГФ «Варта Громади», поліція затримала осіб, а автотранспорт забрала на штрафмайданчик.

На жаль, в поліції не коментують дану ситуацію. А начальник Рожищенського відділу Маневицької місцевої прокуратури Андрій Стасюк лише зазначив, що «спроба була, але вона попереджена».
Теги: азс, рожище
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні