У Луцьку водій обурився, що його оштрафували за паркування на місці для інвалідів

12
-5
У Луцьку водій обурився, що його оштрафували за паркування на місці для інвалідів
Луцький автомобіліст Тарас Гендис обурився, що його без попередження оштрафували за паркування на місці для людей з інвалідністю.

Про це він повідомив інтернет-видання «Волинь24».

За словами Тараса Гендиса, інцидент трапився у п’ятницю, 27 квітня, близько 16:30 на парковці поблизу «Епіцентру».

«Я зупинився на одну хвилинку, щоб моїй дружині та 3-річній дитині було зручніше дістатися до автівки. Окрім того, я мав завантажити 40 літрів землі. Вирішив, що мені буде комфортніше ближче під’їхати і зупинитися», - зауважив він.

Автомобіліст каже, що вся парковка була вільною. Також залишалися ще три місця для авто людей з інвалідністю.

«Тут приїхали поліцейські і виписали мені штраф на 1700 гривень. Я ж не злісний порушник, пояснив це їм, а патрульні відповіли, що мусять це зробити за законом. Ніякого попередження не було. Можливо, це через те, що я дуже емоційно говорив. Але штраф за хвилину 1700 гривень – це занадто. Розумію, якби це було в Києві, де нема місця припар куватися, але коли всі місця вільні…», - обурився він. Тарас Гендис не підписав повідомлення про штраф, бо вважає, що він не винен.

Натомість речниця патрульної поліції Ольга Бузулук повідомила, що патрульні не зобов’язані попереджувати порушників, тим паче за паркування на місцях для людей з інвалідністю.

«Штраф за таке порушення – від 1020 гривень. Якщо водій його не сплатить протягом 15 днів, то штраф подвоїться», - додала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Порушник знімає весілля, бере від 300-500$, то ж штраф 1700₴ не є трагедією. Нехай не порушує,навіть на хвилину.
Відповісти
Хай би патрульні заїзджали на парковку Юванта, там пів бюджета Луцька можна наштрафувати щодня.
Відповісти
А водій що, інвалід...?
Відповісти
патрульні не праві завжди потрібно бути людиною
Відповісти
якраз порушник є нелюдиною. він думає ,що сам у світі живе і все для нього.
Відповісти
Тарасєвич твоя вина 100%..
Відповісти
А якщо приїде , на хвилинку, інвалід і йому хотілося б поближче стати, а там стоїть оте потороччя і грузить свою землю не понятно тільки всім чого зупинився на парковці для інвалідів якщо носить сам мішки...
Відповісти
За кордоном за таке порушення взяли в ен... разів більше.А як ще таких бидляків навчити?Тільки великими штрафами!!Ми ж ідеал до європи.
Відповісти
добре було б щоб поліція підїхала ще до "спорт лайфа", там цих "інвалідів" можна щогодини доїти
Відповісти
Та звісно 1700 грн.,це не питання ,питання що Поліція не виконує свої функції...роз'яснювати, допомагати ,розшукувати, нічого не робить..а пустій стоянці замість того щоб сказати переїдьте будь-ласка....налітають як Шуляки ..блокують виїздл машини ..прямо катастрофа.
Відповісти
Що ще роз'яснювати? Всi знають для кля кого тi мiсця на поарковцi!!! Хоча, судячи з тексту, можливо там i э мiсце автора, просто полiцiя нерозiбралась)))
Відповісти
правильно зробили поліцейські що оштрафували і не важливо на скільки секунд, хвилин водій став на парковці інвалідів. Правила, щоб не було хаосу, мають бути для усіх однакові. Ну якщо водій вважжає себе інвалідом, то значить це місце парковки призначене для нього......
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні