У Луцьку просять виселити Пенсійний фонд із садочка

2
8
У Луцьку просять виселити Пенсійний фонд із садочка
У Луцьку приміщення Пенсійного фонду, що на вулиці Кравчука 22B, просять переробити під дитячий садочок.

Відповідну петицію 27 квітня зареєстрував Володимир Шемедюк в Єдиній системі місцевих петицій.

«Пропоную переселити всі державні служби з недоцільно розташованого місця в спальному районі та перетворити приміщення в садочок.
Воно проектувалось як садочок, і тому архів там має два входи і ще купу таких абсурдних прикладів використання», - написав чоловік.

«Через перевантаження інших садочків поруч, це було б доречно та дало б змогу зменшити кількість дітей в групах.Територія дозволяє розмістити дитячі майданчики та має затишне розміщення», - йдеться у зверненні.

«Приміщення в нормальному стані, потрібно закупити обладнання та меблі для малечі. Для початку було б непогано оцінити варість, терміни виконання та варіанти розвитку пропозиції. Це приміщення і так оплачується за кошти громади», - написав Володимир Шемедюк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нісенітниця.,,,,,,Ще у дитячому садочку по вул.Бенделіані ніяк не можна виселити.Ніколи ця будівля не проектувалася під дитячий садок.Пане,Шемедюк займіться важливішими справами.......
Відповісти
забрати- на Пугачова було 2 садки, а тепер там різні організації. Також вияснити за приміщення стара бухгалтерська школа по вул.Романюка, на Винниченка бюро кадастру. Будинок офіцерів, на вул.Володимиріській (біля юстиції) приміщення з вибитими вікнами і т.д. Приміщення в оренді -спілок,нотаріусів і т.д. Треба навести в Луцьк лад !!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні