Українські мігранти не хочуть повертатися з Польщі

6
4
Українські мігранти не хочуть повертатися з Польщі
У Польщі провели опитування серед українських мігрантів і виявилося, що значна частина з них хоче залишитися в країні назавжди.

Шість з десяти українських мігрантів, які працюють в Польщі, хотіли б залишитися тут на довше, повідомляє польське видання "Rzeczpospolita".

Згідно з результатами опитування майже 400 українців, які живуть в Польщі принаймні кілька місяців, велика частина з них хотіла б залишитись тут жити назавжди.

Найбільше українці цінують рівень життя в Польщі, а також доступність різноманітних послуг.

Заступник голови дослідницької організації ARC Rynek i Opinia Адам Чарнецький каже, що 74% опитаних українців позитивно оцінили ставлення поляків до них.

"Результати опитування показують, що повідомлення про вороже ставлення до українців в Польщі є перебільшеними", - каже пан Чарнецький.

Державна статистика вказує на те, що збільшується частка українців, що знаходять роботу в Польщі легально. Якщо в 2016 році нелегально працював кожен п'ятий українець, зараз так працює лише кожен восьмий.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Порошенки виганяють українців щоб легше було дерибанити нашу країну. Якщо не піднімемось нам кінець.
Відповісти
це твій Путлєр тероризує країну та вбмває українців, а пята колона Тимошонок, Рабіновічів, Каламойських йому підігрують.
Відповісти
Вословлюєш свою думку, не підписуйся лучани. Лучан багато і в кожного свої погляди. Забагато на себе береш, можеш підірватись.
Відповісти
В Україні працювати не хотіли, чекали на всякі подачки,пільги та субсидії. В Польщі вкалують по 16ть годин і беруться за грязну роботу, а в Україні згадують про диплом вищої освіти і не хочуть мити туалети та збирати полуницю. Нехай залишаються ці совки назавжди закордоном.
Відповісти
Зате вони дуже, ну просто дуже люблять Україну.
Відповісти
При кровавому тиранi такi грошi можно було й в ненцi заробити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні