Сповідуєте ідеологію Росії, називайтесь Російською православною церквою, - Михаїл

8
5
Сповідуєте ідеологію Росії, називайтесь Російською православною церквою, - Михаїл
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл заявив, що люди, які сповідують ідеологію Росії мають називатись Російською православною церквою.

Про це він заявив в ефірі програми "Точка зору" на 12 каналі.

За його словами, після проголошення автокефальної української церкви таки залишиться частина вірян, які будуть вірні Московському патріархату.

"Тоді постане питання надати цій церкві ту назву, яку ідеологію вона сповідує. Якщо ви сповідуєте ідеологію Росії, то й назвати вас Російська православна церква в Україні", - каже митрополит.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Верховна рада повинна законодавчо заборонити іноземним церквам вживати слово " українська" у назвах церков. І тоді все стає на своє місце.
Відповісти
Я таки надіюсь,що ми неодмінно будемо жити в ПРАВОВІЙ державі.
Відповісти
А Михаїл нехай також сповідує ідеологію і назве свою « церкву» католицька і не ким не визнана. Тобто товариство з обмеженою відповідальністю, або приватна фірма « міша»
Відповісти
А тобі подобається Америка,то дуй туди.
Відповісти
Ча розставить все на свої місця.
Відповісти
Не розумію, як священник може відверто дотримуватися поведінки зашкарублого політика?! Такі заяви не характерні для людини, яка поважеє віруючих людей і навчає їх любити один одного. Він сам загострює ворожнечу між церквами! А хіба таку місію мають священники в суспільстві?
Відповісти
не тобі судити ким він є
Відповісти
судити його буде український суд, самий справєдлівий суд в мірє. а я констатую. цей тіпок не є архієреєм і навіть не є священиком. його викинули з москальської семінарії за крадіжки та крисятництво.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні